Fatih Altaylı'nın Gıda Dedektifi'nin cevap hakkı talebi üzerine akıl almaz cevabı

Loyalty571

Picopat
Katılım
20 Ocak 2024
Mesajlar
457
Fatih Altaylı, Youtube videosunda Gıda Dedektifi'nin cevap hakkı talebini "Gıda Dedektifinden bahsetmiştik. Kendisinin cevap hakkı olduğunu söyledik. Yok, ben gelmek istiyorum. Nereye gelecek? Kucağıma mı oturacak? Ne demek? Dedik ki ne söyleyeceksen söyle." şeklinde yanıtladı.

Bunun üzerine Gıda Dedektifi, "Gazeteci Fatih Altaylı, önceki günkü Youtube yayınında “bilmiyorum” diyerek hesabımız hakkında davalar olduğu ve bu davaların firmalara yönelik “şantaj ve tehditte bulunduğumuz” için açıldığı gibi asılsız iddialara yer vermişti. Biz de kendisine X ve Youtube hesaplarımız üzerinden cevap hakkımızın doğduğunu belirterek çağrıda bulunmuştuk. Dün ekibiyle irtibata geçtiğimiz ve kendilerini ciddiye alarak detaylı açıklamaları hazırladığımız süreçte bu sabah maalesef bu talihsiz ifadelerle karşı karşıya kaldık.Fatih beyin bu söylemleri ağzından kaçırdığını, aşırıya kaçan bazı yorumlardan etkilenerek istemeden de olsa bize karşı bir tavır aldığını üzülerek görüyoruz. Gıda Dedektifi 6 yılı aşkın süredir milyonlarca insana tüketici bilinci ve etiket okuma farkındalığını kazandıran, bu alanda da eşi benzeri olmayan paylaşımlara imza atan Türkiye’nin en büyük gıda platformudur. Bizi büyük yapan şahsım değil; ortaya koyduğumuz yayınlar, tespit ettiğimiz gerçeklerin toplumda bulduğu karşılığın önemi ve bizi takip eden değerli takipçilerdir. Diğer yandan ortaya atılan her iddia ve iftiraya da alnımız ak şekilde cevap vermeye hazır olduğumuzu, bu ağır ifadelere rağmen kendilerine bugün detaylı yazılı açıklama yapacağımızı duyururuz." açıklamalarında bulundu.

Kaynaklar:
1-
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dakika: 51:07
2- https://www.youtube.com/channel/UCL...unity?lb=Ugkxdpn3A8QAG-tNx_GeKdzqbLbn7QJudl0g
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Altaylı böyle çıkışlar yaparak ön plana çıkmaya çalışıyor hep zaten. Gıda dedektifini bilinçli olarak takip edenler zaten büyük çoğunlukla ürün etiketi dışında bir şey paylaşmadığını biliyordur. Burada da aklama/karalama söz konusu olamaz zaten ki son yorumu her zaman tüketiciye bırakıyorlar.
 
Şu Fatih Altaylı tam bir şişirilmiş gazeteci. Türkiye'de adam akıllı gazeteci bırakmadılar. Yazık yeminle. Herkes bir yerden büyük falso veriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı