Fatih Altaylı'ya 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi

Tehdit normal değil, ama sadece öylesine söylüyorsa sıkıntı yok gerçekten tehdit ediyorsa ceza alabilir, ama sadece örnek vereyim viral olmak için tehdit ediyorsa sıkıntı yok ayrıca söylediğin 2 darbeyide biliyorum.

İnanamıyorum ya, yemin ederim anlayamıyorum, öylesine böylesine tehdit mi olur? Tehlikesiz tehdit mi olur hem de ölümlü hemde siyasetciye. Kendimi 5 yaşında çocukla konuşuyor gibi hissediyorum.

Ben suç işlediğini düşündüğüm için merak ettim, belki bilmediğim, kaçırdığım, anlamadığım bir şey vardır. Dediğin gibi yanlışlık, çarpıtma varsa bende kendimi düzeteyim, destek olayım. Çarpıtılan yer tam olarak neresi?

Neden suç işlediğini düşündün mesela? Tam olarak neresi? Furkan Bölükbaşı gibi ima ederek tehdit etmedi. Tarihten örnek vermek suç ise o zaman sokakta adam kalmaz. Fatih Altaylı her videosu neredeyse milyon izlendiği için birilerinin zoruna gitti ve hapse attılar olay tamamen bu.

Hem, tehdit etse ne olur? Videoyu tam izlemedin galiba, suçlular, katiller, t*cavüzcüler hapse girmiyor, bu mu giriyor? Sen galiba o adamı körü körüne destekliyorsun.

Anayasa maddesi: Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 25. maddesine göre: "Herkes, düşünce ve kanaat hürriyetine sahiptir." Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.
Tamam kardeşim madem bu kadar eminsin cinayet işleyen birinin cezaevine girmediğine dene de gör.

Tamam kardeşim madem bu kadar eminsin cinayet işleyen birinin cezaevine girmediğine dene de gör.

Bir de sen mağarada mı yaşıyorsun? Ülke gündeminden hiç haberin mi yok? Ahmet Minguzi'den ve dahası var hepsi çocuk diyerek cezadan yırttı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video da tehdit yok diyenin aklından şüphe etmek lazım.

Bir de sen mağarada mı yaşıyorsun? Ülke gündeminden hiç haberin mi yok? Ahmet Minguzi'den ve dahası var hepsi çocuk diyerek cezadan yırttı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam bak diyorum sana. Bu kadar eminsen git yap diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı