Fatih Altaylı'ya 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi

İnanamıyorum ya, yemin ederim anlayamıyorum, öylesine böylesine tehdit mi olur? Tehlikesiz tehdit mi olur hem de ölümlü hemde siyasetciye. Kendimi 5 yaşında çocukla konuşuyor gibi hissediyorum.

Neden suç işlediğini düşündün mesela? Tam olarak neresi? Furkan Bölükbaşı gibi ima ederek tehdit etmedi. Tarihten örnek vermek suç ise o zaman sokakta adam kalmaz. Fatih Altaylı her videosu neredeyse milyon izlendiği için birilerinin zoruna gitti ve hapse attılar olay tamamen bu.

Tamam kardeşim madem bu kadar eminsin cinayet işleyen birinin cezaevine girmediğine dene de gör.

Tamam kardeşim madem bu kadar eminsin cinayet işleyen birinin cezaevine girmediğine dene de gör.

Bir de sen mağarada mı yaşıyorsun? Ülke gündeminden hiç haberin mi yok? Ahmet Minguzi'den ve dahası var hepsi çocuk diyerek cezadan yırttı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video da tehdit yok diyenin aklından şüphe etmek lazım.

Tamam bak diyorum sana. Bu kadar eminsen git yap diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…