Fatih Altaylı'ya 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi

Sana tecavüz eden bacını öldüren "varlıklara" kendi paranla vergi verip onları beslemek için.

Cellatlar kendi keyiflerine göre yapmıyor onlara verilen göreve göre yapyıor yani adalet için yapıyorlar.

Devlet çok büyük ya kendi parasıyla beslesin.

Cellatlar kendi keyiflerine göre yapmıyor onlara verilen göreve göre yapyıor yani adalet için yapıyorlar.

Cellat adalet için cinayet yapıyor?

Tamam kardeşim bir gün sokak da dolanırken kız arkadaşına laf atan birisini görürsen hapishaneye git dersin.

Araba alacağım fiyatı 2 milyon. Hükümet diyor ki, bana da 3 tane araba al 6 milyon vergi koyuyor üstüne :) böyle vergimi olur diyorum adama anlamıyor, herkes TOGG alsın diye diğer marka arabalara fazla vergi yapıyolar, yerli malı kullan diyor. Yahu sana ne istediğimi alırım. Bu romalı arkadaşta öyle açık tehtide bir bahane uyduruyolar. Ben inançsız biriyim, duaya inanmam ama yine de belki tutar diye dua edeceğim. Tanrım güzel ülkemin güzel insanını kutuplaşma hastalığından kurtar. Yeter bıktık. Azerbaycanıda katıyorum, 4 tarafı deniz olan cennet ülkemde hayatı bize cehenneme çevirdi bu vatandaşlar. Sadece cebini düşünen, koltuğunu düşünen insanlar için ölümüne destek çıkyorlar, yeter.

Araba alacağım fiyatı 2 milyon. Hükümet diyor ki, bana da 3 tane araba al 6 milyon vergi koyuyor üstüne :) böyle vergimi olur diyorum adama anlamıyor, herkes TOGG alsın diye diğer marka arabalara fazla vergi yapıyolar, yerli malı kullan diyor. Yahu sana ne istediğimi alırım. Bu romalı arkadaşta öyle açık tehtide bir bahane uyduruyolar. Ben inançsız biriyim, duaya inanmam ama yine de belki tutar diye dua edeceğim. Tanrım güzel ülkemin güzel insanını kutuplaşma hastalığından kurtar. Yeter bıktık. Azerbaycanıda katıyorum, 4 tarafı deniz olan cennet ülkemde hayatı bize cehenneme çevirdi bu vatandaşlar. Sadece cebini düşünen, koltuğunu düşünen insanlar için ölümüne destek çıkyorlar, yeter.

Duan kabul olsun.

Son düzenleme:
Togg alınsın diye ekstra vergi mi koyuyorlar. 😀 Türkiye'de tüm elektrikli araçlar aynı ÖTV oranından değerlendiriliyor. Tam tersi %10 olan ÖTV oranını %25 yaparak Togg'un satışlarını bir süre önce ciddi oranda düşürdüler. Tesla doluca araba getirdi Togg'dan kat kat daha fazla sattı. Bi' ara Togg ve Tesla neredeyse aynı fiyattaydı. Sadece Tesla değil başka markalar da aynı fiyatta model satabiliyordu. İçten yanmalıların ÖTV oranı Togg'dan önce de yüksekti. Şimdi de yüksek. Ha şunu eleştirebilirsin belki ama o kadar da hakkın olduğunu düşünmüyorum aracı satın almadıysan. Aracı satın alırsan ödediğin ÖTV bedeli Togg'a iade ediliyor. Ancak bunun da kapasitesi vardı ve yakında dolacak diye biliyorum. Yani Togg ÖTV iadesi almayacak. Togg'a özel ciddi rakamlarda kredi miktarı veriyorlar ama bu da senin başka araç almanı engelleyecek bir şey değil. Togg almayı düşünüyorsan işine yarar ama başka bir marka araç almanı çok da engellemiyor. Hatta Amerika için geçerli olan gümrük vergisini düşürerek Cadillac gibi markaların ülkemize giriş yapmasının önünü de açtılar.

TOGG alınsın diye ekstra vergi mi koyuyorlar. 😀 Türkiye'de tüm elektrikli araçlar aynı ÖTV oranından değerlendiriliyor. Tam tersi %10 olan ÖTV oranını %25 yaparak TOGG'un satışlarını bir süre önce ciddi oranda düşürdüler. Tesla doluca araba getirdi TOGG'dan kat kat daha fazla sattı. Bi' ara TOGG ve Tesla neredeyse aynı fiyattaydı. Sadece Tesla değil başka markalar da aynı fiyatta model satabiliyordu. İçten yanmalıların ÖTV oranı TOGG'dan önce de yüksekti. Şimdi de yüksek. Ha şunu eleştirebilirsin belki ama o kadar da hakkın olduğunu düşünmüyorum aracı satın almadıysan. Aracı satın alırsan ödediğin ÖTV bedeli TOGG'a iade ediliyor. Ancak bunun da kapasitesi vardı ve yakında dolacak diye biliyorum. Yani TOGG ÖTV iadesi almayacak. TOGG'a özel ciddi rakamlarda kredi miktarı veriyorlar ama bu da senin başka araç almanı engelleyecek bir şey değil. TOGG almayı düşünüyorsan işine yarar ama başka bir marka araç almanı çok da engellemiyor. Hatta Amerika için geçerli olan gümrük vergisini düşürerek Cadillac gibi markaların ülkemize giriş yapmasının önünü de açtılar.

Onu millet bir şey alamasında enflasyon düşsün diye yapıyorlar ekünümüst bunlar siz bilmezsiniz. 😍 misal dolar 2021 2023 seçime kada 8 TL'den 18 TL millet abooov diyordu 13 TL'ye halay çekiyordu, 2023 18- 2025 42,5 4 yil 10 TL 2 yil 24,5 TL gık diyen yok birsürü parayı da bunun uğruna yaktılar bu enlasyonu düşürmeyi bırakıp aya 4 şeritli yol yapalım daha kolay bu akıllarla. Akününomiye bak sen ha bir de 1 TL'den aldılar doları.

Son düzenleme:
Onu millet birşey alamasında enflasyon düşsün diye yapıyorlar ekünümüst bunlar siz bilmezsiniz. 😍
Enflasyondan bahsettiğimi hatırlamıyorum. Ben Togg'a ayrıcalık sağlamadıklarını söyledim. Muhtemelen başka ülkelerde böyle bir girişim olsa çok daha fazla destek sağlanırdı. Togg'a öyle ciddi ayrıcalık tanıdıkları falan yok. Ha markanın kuruluşunda verilen destekler ayrı konu aracın satışlarını desteklemek için ise şu an pek destek vermiyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı