Fatih interneti artık normal kullanılmıyor mu?

RestalFox

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, okulda çalıştığım için mecburen Fatih ağına bağlanıyorum. Ancak bu internet oldukça kısıtlı olduğu için sosyal medyaya ve birçok siteye erişim sağlayamıyorum. VPN denedim ama maalesef bir sonuç alamadım. Bu durumu aşmanın herhangi bir yolu kaldı mı?

Merhaba arkadaşlar, okulda çalıştığım için mecburen Fatih ağına bağlanıyorum. Ancak bu internet oldukça kısıtlı olduğu için sosyal medyaya ve birçok siteye erişim sağlayamıyorum. VPN denedim ama maalesef bir sonuç alamadım. Bu durumu aşmanın herhangi bir yolu kaldı mı?
Bilgisayarda isenizGoodByDPI deneyin, birde eğer üniversite öğrencisiyseniz telefon hattınıza ücretsiz ekstra birkaç gb alabiliyorsunuz galiba. Mobil veri açıp dns değiştirmeyi deneyin. Bu şekildede kullanabilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı