Fatura ödenmezse ne olur?

harun.özdemir

Decapat
Daha fazla  
Ben sözleşme imzalamadım ama interneti aktif kullanıyorum başka internet sağlıyıcısına geçiş yaptım, gelecek faturaları ödemek zorunda mıyım?

Ben sözleşme imzalamadım ama interneti aktif kullanıyorum başka internet sağlıyıcısına geçiş yaptım, gelecek faturaları ödemek zorunda mıyım?
Gelecek fatura olayı önceki servis sağlayıcısı için mi şuan bulunduğun ss için mi ?
Genel olarak 3 fatura ödenmez ise yasal olarak icraya verme hakları mevcuttur. Ayrıca günümüzde imzalama dönemi kısmen bitti herşey e-devlet onayı ile oluyor, yine de imza ve e devlet onayı yok ise (satıcı ve kurum ihmali olarak yoksa söz konusu bile değil) 3 fatura sonrasında icra davası açılır evinize tebliğ edilir siz de itiraz edersiniz mahkeme sonucu ya iptal yada karşı tarafın avukat masrafı dahil size kitlenir.

Taahhüt yapmışsanız cayma bedeli ve kullanmış olduğunuz gün kadarı ile tarife ücretiniz yansır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce faize biner sonra hat kesilir en son haciz gelir.

Yeni bir servis sağlayıcıya geçiş yaptıysanız eskisini iptal etmeniz gerekir. Tahatüt varsa cayma bedeli, yoksa sadece son kullanım bedeli çıkar. Son fatura onu ödersiniz. E devlette kontrol yapabilirsiniz.

Taahhüt vesaire yok sözleşme bile imzalamadım şu an kullandığım internete. e-Devlet'te sözleşmem yok gözüküyor kağıtta imzalamadım ama hizmet alıyorum. Yeni geçtiğim internet sağlayıcısı ile sözleşmem var sadece. Eskisi hak talep edebilir mi?

Taahhüt vesaire yok sözleşme bile imzalamadım şu an kullandığım internete. e-Devlet'te sözleşmem yok gözüküyor kağıtta imzalamadım ama hizmet alıyorum. Yeni geçtiğim internet sağlayıcısı ile sözleşmem var sadece. Eskisi hak talep edebilir mi?
Hak talebi değil eğer sözleşme varsa cayma bedeli çıkarır. Eski hizmetinizi iptal etmediniz mi?

Gelecek fatura olayı önceki servis sağlayıcısı için mi şu an bulunduğun SS için mi?
Genel olarak 3 fatura ödenmez ise yasal olarak icraya verme hakları mevcuttur. Ayrıca günümüzde imzalama dönemi kısmen bitti her şey e-Devlet onayı ile oluyor, yine de imza ve e-Devlet onayı yok ise (satıcı ve kurum ihmali olarak yoksa söz konusu bile değil) 3 fatura sonrasında icra davası açılır evinize tebliğ edilir siz de itiraz edersiniz mahkeme sonucu ya iptal ya da karşı tarafın avukat masrafı dahil size kilitlenir.

Tek fatura ödemedim ve sözleşmem yok ıslak veya dijital onayım yok. Belgede yok.

Hak talebi değil eğer sözleşme varsa cayma bedeli çıkarır. Eski hizmetinizi iptal etmediniz mi?

Yeni servis sağlayıcım otomatik geçti ama demeye çalıştığım aldığım hizmete ilişkin sözleşmem yok ne yazılı ne dijital sözleşme olmadan int kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı