Fatura ve garantisi olmayan iPhone X Apple servise götürülebilir mi?

yusuff_ua

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda ikinci el iPhone X alacağım örnek olarak diyelim ki telefonun garantisi bitmiş faturası yok ben bu cihazı aldım kullandım pil sağlığı azaldı fatura ve garanti olmadan Apple destekten randevu alıp Apple servise götürüp para ile orijinal batarya taktırma vb işlemler yapabilir miyim? Bu süreç nasıl işliyor? Neler gerekiyor? Bilen birisi aydınlatsın beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda ikinci el iPhone X alacağım örnek olarak diyelim ki telefonun garantisi bitmiş faturası yok ben bu cihazı aldım kullandım pil sağlığı azaldı fatura ve garanti olmadan Apple destekten randevu alıp Apple servise götürüp para ile orijinal batarya taktırma vb işlemler yapabilir miyim? Bu süreç nasıl işliyor? Neler gerekiyor? Bilen birisi aydınlatsın beni.
Yaptırabilirsiniz.

Garantisi olmazsa yine gönderebilirsin, orijinal olması yeterli ama garanti olmadığından ücret talep edilir. Yani ben öyle biliyorum.

Garantisi olmazsa yine gönderebilirsin, orijinal olması yeterli ama garanti olmadığından ücret talep edilir. Yani ben öyle biliyorum.
evet ücret talep edilecek zaten onu biliyorum az önce apple müşteri hizmetlerini aradım oluyor sıkıntı yok dedi

evet ücret talep edilecek zaten onu biliyorum az önce apple müşteri hizmetlerini aradım oluyor sıkıntı
Yurt dışı cihazı değilse evet, Apple yetkili servisine götürüp ücreti mukabilinde yaptırabilirsiniz.
yurt içi cihaz az önce appleyi aradım yapıyoruz dediler

Geçenlerde arkadaşım iPhone 7 götürdü ama faturası yok diye almadılar. Servise göre değişir. Kimi servis sadece faturalı ürünlere bakıyor.
az önce appleyi aradım Garantisi faturası olmasada yapıyoruz dediler

Yurt dışı cihazıydı. Bundan sanırım.

Yurt içi cihaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı