Faturaya Ek Telefon Önerisi...

Sizin için tek sorun TouchWiz arayüzü mü? Play'de güvenilir bir sürü launcher uygulamaları var. Diyelim aldı arayüzü çok sıkıntı ederse Root eder telefonu TouchWiz'i kökten kaldırıp mağazadan stabil çalışan launcher'i sistem uygulaması yapar olur biter. Oda olmadı ROM atar. Yani TouchWiz Arayüzü için Samsung'dan soğutmayın insanları. Genelleme yapıyorum.

Ayrıca ara modelleri demişsiniz. Bence gayet alınabilir çünkü güncel bir telefon. 5.0 da alacak bildiğim kadarıyla. Bataryası da iyi. Tasarımına zaten diyecek yok gayet sade ve hoş. Özelliklerine diyecek yok, suya dayanıklı bir cihaz. Parmak tarayıcısı da var. Alınmaması için tek bir sebebi vardır o da ekranın küçüklüğüdür.
Galaxy S3 kullanıcısıyım sadece ara modellerin alınmaması gerektiğini düşünüyorum konuyu çarpıtmayalım. Ayrıca S5 mini'nin fiyatına göre kötü bir donanımı var.
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sanırım bir süre daha bekleyeceğim telefon almak için zenfone 2 yi beklemek mantıklı geliyor...
 
Dördünü de alma. Telefon almış olmak için almış olursun. 24 ay tarifeye ek ücret ödeyeceğine 24 ay kredi çek daha iyi telefonlara bak.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı