Favori Youtube Kanallarınız

Makaleler
6
Daha fazla  
Favori Youtube kanallarınızı kısa bir şekilde yazıp buraya eklerseniz, herkes için faydalı olacağını düşünüyorum.
Önce ben başlayayım;

1) Enis Kirazoglu
Genellikle oyunlar hakkında bilgilendirici içerikler sunan bir kanal. Zaten çoğunuz bildiği için fazla detaya gerek yok.

2) Ancient Gameplays
Kendisi Portekiz'li. AMD işlemciler ve AMD ekran kartlarıyla testler yapıyor. Bir sorunuz olduğunda kendisiyle iletişime geçebilirsiniz. Kibar bir şekilde cevaplıyor.

3) Cüneyt Özdemir
Yine çoğunuzun tanıdığı bir gazeteci. Güncel olayları esprili ve objektif(bence) bir şekilde yorumluyor.

4) Technopat, Donanım Haber, TeknoSeyir

5) F2Freestylers - Ultimate Soccer Skills Channel
İki tane İngiliz arkadaşın skills videoları yükledikleri bir kanal. Bazı videolarında ünlü futbolcuları konuk ediyorlar. Ülkeleri gezdikleri bir seri vardı. İzlanda ve Japonya bölümlerini izlemenizi tavsiye ederim.

6) Gamers Nexus
Bilgisayar donanımları ve oyun testleri hakkında videolar yükleyen bir kanal. Çoğunuz zaten biliyorsunuzdur.

7) Kings and Generals
Tarihte yaşanmış önemli savaşları animasyon şeklinde anlatıyorlar. Osmanlı serisi için Türkçe altyazı mevcut.

8) Multiplayer
Oyun ve teknoloji haberlerini eğlenceli bir şekilde sunuyorlar. Bazen farklı içerikler de yüklüyorlar.

9) Murat Soner
Türk dizileri başta olmaz üzere dizi ve filmleri esprili bir şekilde eleştiriyor. Özellikle Türk dizileri için yüklediği videoları tavsiye ederim.

10) Socrates Dergi
Socrates Dergi'nin Youtube kanalı. Sadece futbol değil diğer sporlar da dahil TV'de bulamayacağınız kaliteli içerikler var.

11) VOLE
Spor yorumcularının daha özgür ve daha rahat olduğu bir oluşum. Kadroları çok sağlam. Ayrıca kendileri Türkiye'nin ilk spor sosyal medyası.

12) Yüzüklerin Efendisi - Orta Dünya
Orta Dünya hakkında belkide Türkiye'de tek olan bir kanal. Orta Dünya hayranıysanız hemen izlemeye başlayın.

Şöyle:
Screenshot_20200105_205641_com.google.android.youtube.jpg

Bilmemen Ayıp: Farklı bir konsepti var kanalın tam yemek yerken izlemelik.

Donanım Haber: 2si1 Arada hariç pek izlemiyorum.

Dost Kayaoğlu: Call Of Duty Black Ops II incelemesi ile başladı her şey.

Enis Kirazoğlu: Sponsorlu video bile izleten adam daha ne olsun. Özellikle oyun geliştirme aşamaları halkında olan videolar favorim.

Mesut Çevik: Öğle yemeği zaman geçirme kanalı.

Multiplayer: Oyun gündemi ve için izliyorum.

Pokemon Master PMN: Türkiye'de bu tek sanırım.

Hepsini yazmakla kim uğraşacak ya. Takip ettiğim 3 favori youtube kanalını yazıyım.
1. Technopat
2. Ağırsağlam
3. Barış Özcan
Bu 3 Youtube kanalının hiçbir videosunu kaçırmam ve beğenmeyi unutmam.

Teknoseyir, Technopat, Ayhan Tarakçı, Barış Özcan, Otopark, Benzin TV, Carviser, Otomobil Dünyam, Motor 1, Doğan Kabak, Evrim Ağacı, Popüler Bilim, Hardware Plus, DH.

Daha takip ettiğim bir sürü var, favori olarak gördüklerim bunlar.

Teknoloji kanalı olarak bana göre en iyisi Teknoseyir.

Araba kanalı olarak en beğendiğim Otopark.

Kurzgesagt – In a Nutshell
Barış Özcan
the Hacksmith
HUGOLA
Yorekok
Ayhan Tarakçı
TED
PeterSripol
Evrim Ağacı
Tolga Özuygur
Mightyraccoon!
Learn Engineering
NightcoreReality
ArtSpear Entertainment...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı