Favors Type C dönüştürücü ve MAXGO 2126S HDD kutusu alınır mı?

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Hayırlı günler, Type-C dönüştürücü alacağım ve HDD ve SSD kutusu alacağım. Ürünler şu; iyi markalar mı? HDD, SSD kutusu için fark etmez ama Type-C dönüştürücü iyi mi?

Favors Type-c To Usb Hub 4 Port Ãoklayıcı Macbook Ile Uyumlu ÃoÄaltıcı Type C To Usb Converter Hub Fiyatı, Yorumları - Trendyol Type-C dönüştürücü

MAXGO 2126s 2.5 Inç Usb 3.0 Sata Harddisk Hdd Kutusu 5 Gbps + Kılıf - Siyah Aluminyum Ssd Fiyatı, Yorumları - Trendyol HDD SSD kutusu.

Cevap verecek yok mu HDD vardı onunla bayağı uğraştım fakat olmadı SSD'yi koydum 3.0 da disk yazma hatası falan Steam'de diyordu 2.0 la oyunları indirdim attım daha doğrusu. O şekilde de oyun yükleniyor menüsü duruyor bir açıyor tak diye gidiyor SSD de SSD sağlam sıfır zaten.

Hayırlı günler, Type-C dönüştürücü alacağım ve HDD ve SSD kutusu alacağım. Ürünler şu; iyi markalar mı? HDD, SSD kutusu için fark etmez ama Type-C dönüştürücü iyi mi?

Favors Type-c To Usb Hub 4 Port Ãoklayıcı Macbook Ile Uyumlu ÃoÄaltıcı Type C To Usb Converter Hub Fiyatı, Yorumları - Trendyol Type-C dönüştürücü.

MAXGO 2126s 2.5 Inç Usb 3.0 Sata Harddisk Hdd Kutusu 5 Gbps + Kılıf - Siyah Aluminyum Ssd Fiyatı, Yorumları - Trendyol HDD SSD kutusu.

Cevap verecek yok mu HDD vardı onunla bayağı uğraştım fakat olmadı SSD'yi koydum 3.0 da disk yazma hatası falan Steam'de diyordu 2.0 la oyunları indirdim attım daha doğrusu. O şekilde de oyun yükleniyor menüsü duruyor bir açıyor tak diye gidiyor SSD de SSD sağlam sıfır zaten.

Cevap?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı