Bir fay hattının yayıldığını duymamıştık, o da oldu. Bu açıklamaların hiçbirine itibar etmeyin, önemli bir şey olursa AFAD kendi hesaplarından paylaşıyor zaten.
Hocam ne kadar dogru bilmiyorum ama cografyacimiz dogudaki deprem ege bolgesini etkilemez iciniz rahat olsun dedi. Acaba cocuguz korkmayalim diye mi dedi yoksa dogru mu bilemedim.
AFAD'ın açıklaması nerede? Mesela bu ekran görüntüsündeki yazı kime ait? Fay hattı yayılması nedir?
İnternetteki dezenformasyonun haddi hesabı yok.. Bir deprem ancak diğeri bir depremi tetikler. O da yakınındaki fay hatlarının kırılmasını.. Ege nerede, Güneydoğu Anadolu nerede..
Zaten Ege bölgesi tamamen kırmızı bölge.. Burada zaten deprem riski fazla.. Zaten önlem almamız gerekiyor..
Hocam ne kadar dogru bilmiyorum ama cografyacimiz dogudaki deprem ege bolgesini etkilemez iciniz rahat olsun dedi. Acaba cocuguz korkmayalim diye mi dedi yoksa dogru mu bilemedim.
Aynen fay hatları geziyor arada bir. Kardeşim manyak mısınız siz? Fay hattı Eskişehir ile Ankara'dan geçmiyor bile. Her şeye inanmayın Allah aşkına. Çıkıp ben buradan yarın Çorum'da 25 şiddetinde deprem olacak desem inanıp paylaşacaksınız.