Learn how to make video games! Top-quality game development tutorials on everything from Unity and programming to game design. If you want to become a develo...
Multiplayer Türkiye'de oyun içeriği üreten en büyük medya kuruluşlarından biridir. Multiplayer YouTube kanalında pek çok eğlenceli oyun videosunu bulabilirsi...
Merhabalar, ben Orhun Kayaalp. Yeni çıkan oyunlara göz atıyorum, bağımsız oyunlar keşfetmeye çalışıyorum, oyun listeleri hazırlayarak tavsiyeler veriyorum ve...
“Magic's just science that we don't understand yet.” ― Arthur C. Clarke I've always been interested in magic and science fiction, reality is only for those w...
Film, sinema, dizi yorumları ve incelemeleri, eğlenceli videolar ve daha fazlası. Yeni videoları takip etmek için kanala abone olmayı unutmayın. Bu arada ben...
Hatay Sandık İçi , 2014 yılında ilk başta Hatay Sandık İçi olarak İnstagram, Facebook, Blog sayfası olarak sosyal platformda faaliyet göstermeye başlamıştır....
Doğacan Kara ve Tuğberk Keçecioğlu olarak 28 yaşında ODTÜ'den mezun iki makine yüksek mühendisiyiz. Anlatan Adamlar kanalımızda araçlar ve otomobiller nasıl ...
Videos explaining things with optimistic nihilism. We are a small team who want to make science look beautiful. Because it is beautiful. Currently we make on...
Merhaba gençler ve her zaman genç kalanlar; Bu kanalda, yaklaşık üç yıldır birlikte üretiyor ve öğreniyoruz. Bugüne kadar vermiş olduğunuz destek için teşekk...
2012 yılında Blogger olarak yayıncılık hayatıma başladım. Bugün ise donanım ve yazılım dışında teknoloji tarihi, askeri endüstri, popüler bilim ve kültür içe...
OTOPARK.COM, "Sürücünün adresi" mottosuyla Türkiye de gerçek otomobil kültürünü yaygınlaştırmaya çalışmaktadır. Otomobil tutkunlarını aynı çatı altında topla...
Bilgisayar Bilimleri, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Veri Madenciliği konularında eğitim ve güncel gelişmeleri takip amaçlı videolar ya...
Video explanations of all things F1 for the layman, fan and expert alike - bringing the science, regulations and technical gubbins of F1 terms to the masses ...