Fazeon F1 650W 80 Plus kasa alınır mı?

Baghww

Femtopat
Daha fazla  
Kasamın içi hazır ama Vatan'da tavsiye sistem olduğundan dolayı sadece fazeon kasalar var. Fazeon kasa alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesintisisiz güc kaynagi alamaya çok gerek var mı?

UPS yani almasanda olur dedigim gibi evinin elektrik hattı iyi ise kaliteli bir akım korumalı prizde yeter ama iyi degilse en azından bir tane regulator al.

Fazeon F1 yaklaşık 1.5 aydır kullanmaktayım (Vatan'dan aldım), sonraki alacak arkadaşlara tecrübeleri aktarmak için deneyimlerimi yazmak istedim.
  • F1 modeli Fazeon kasaların en küçüğüdür. (Şu anlık)
  • Fanlar RGB olarak sürekli yanmakta ve kapatıp açılmamaktadır, molex ile bağlıdır. RGB oldukça tatlı yanmakta ve fanlarda sesle karşılaşmadım. Fakat RGB'ler oldukça parlak yanmakta, gece masa altına koymanız gerekebilir. Fan soğutması gayet ideal.
  • Ön mesh panel yanları açık performans ve kaliteli görünüm sunuyor.
  • Power supply stabilitesi güzel, çok yakından kulağı dayarsanız devre sesi gelebiliyor. (bu sesi normalde duymanız imkansız) PSU ilk 2-3 gün yağ ve kablo kokusu yayabiliyor, yanıyor diye korkmayın, yeni psularda olan bir şey.
  • Temperli cam çok berrak ve karartması aşırı değil, içeriği hoş gösteriyor.
  • Usb girişlerinde sorun yaşamadım.
  • Kasa metalleri ve plastikleri ucuz görünmüyor.
  • 7500f ve amd a620 anakartla kullanıyorum başlarda kernel 41 kapanması aldım günlerce, psu'dan şüphelendim fakat bu hatayı biosu güncelleyerek çözdüm.
  • Kutudan vidalama aparatları tam çıkıyor, fazla bile koyulmuş.
  • Rampage ve Frisby muadili ürünlerden daha premium hissiyat veriyor.
Kısaca tek olumsuz yönü kasa fan rgb'lerinin aşırı parlak yanması ve kapatılmaması diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı