Fazeon F15 750W 80Plus alınır mı?

Fazeon PSU'yu bi açıp inceleyen olmadı bi türlü, özellikle bu kadar yaygınken. Fason PSU muhtemelen. Seçeneklerdeki PSU'larda hep dip seviye PSU. Xigmatek -36TL ile en azından giriş giriş seviye bilindik bir PSU tercih edilebilir.

Bütçen çıkıyorsa Thermaltake veya Cooler Master seçmen çok daha iyi olur.
Çıkmıyorsada -36TL ile Xigmatek seç, yine çok iyi değil ama markanın genel olarak PSU kalitesi Fazeon'dan iyi.
Başka parçada değiştireceğim icin butcdm cok çıkmıyor. Bu kasayı sorma sebebim akvaryum kasa olması.

Fazeon PSU'yu bi açıp inceleyen olmadı bi türlü, özellikle bu kadar yaygınken. Fason PSU muhtemelen. Seçeneklerdeki PSU'larda hep dip seviye PSU. Xigmatek -36TL ile en azından giriş giriş seviye bilindik bir PSU tercih edilebilir.
Önceki cevapta dediğim gibi akvaryum kasa olmasından dolayı sordum. Bende bilgi bulamadım.

İçi belli değil. Almanı önermem. Eğer düşündüğüm modelse DC-DC veya bağımsız regulasyon var.
Bağımsız regülasyon olmasi biraz daha iyi degil mi ? Sizin düşündüğünüz model hangisi?

Başka parçada değiştireceğim icin butcdm cok çıkmıyor. Bu kasayı sorma sebebim akvaryum kasa olması.

Önceki cevapta dediğim gibi akvaryum kasa olmasından dolayı sordum. Bende bilgi bulamadım.

Bağımsız regülasyon olmasi biraz daha iyi degil mi ? Sizin düşündüğünüz model hangisi?
Reis, kasayı al, belki 2-3 ay para biriktir ondan sonra normal PSU al.

Bağımsız regulasyon veya DC-DC var diye iyi olmuyor hocam. Iç bileşenler veya ripple değerleri berbatsa bir anlamı yok.

1756711149464.jpeg

Bu model.

Reis, kasayı al, belki 2-3 ay para biriktir ondan sonra normal PSU al.
Ben büyük ihtimalle aldıktan sonra kullanırken sorun yok diye psu almayı ve değiştirmeyi unuturum.

Mantıklı

NZXT c750 alabilir
Daha uygun fiyatlı var mi ? Cunku o parça öyle böyle derken yavaş yavaş bütçeyi asiyor.

Bağımsız regulasyon veya DC-DC var diye iyi olmuyor hocam. Iç bileşenler veya ripple değerleri berbatsa bir anlamı yok.

Eki Görüntüle 2566776

Bu model.
Bu değerleri bir türlü bulamadım kullanan kişiler de var ama bjt türlü değerleri yazan psu bilgisi olan yok. Mesela bu kasayı alsam cok mu sorun olur. Ne kadar götürür. Ben sistemi aldığımda 4 5 yıl götürsün diye düşünüyorum. Ama bu kasa goturmezmi. Pişman eder mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı