İçine anakart koyucaksın. Ona ekran kartı takacaksın. Ekran kartındaki porttan monitöre bağlanacaksın.Selamlar, bahsettiğim Fazeon F8 isimli kasayı almayı düşünüyorum ama baktığım zaman kasa ile monitör bağlantısı nasıl yapılıyor açıkçası onu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar, bahsettiğim Fazeon F8 isimli kasayı almayı düşünüyorum ama baktığım zaman kasa ile monitör bağlantısı nasıl yapılıyor açıkçası onu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
FAZEON F8 650W 80+ Bronze Tempered Glass Mesh 4x ARGB Fanli USB 3.0 E-ATX Bilgisayar Kasasi | ITOPYA kasada hdmi çıkışı yok sorun o aslında onu sormak istedimPSU'lu mu alacaksın? Eğer öyleyse alma. Buna bak:
FSP Cmt218 650w 80+ 4x120mm Fixed RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh Atx Mid-Tower Oyuncu Kasa
CMT218-650W - FSP Cmt218 650w 80+ 4x120mm Fixed RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh Atx Mid-Tower Oyuncu Kasapckolik.com.tr
Bu arada kasa ile monitör arası bağlantı derken neyi kast ediyorsun?
Kasada hdmi çıkışı olmazki zaten hocam.FAZEON F8 650W 80+ Bronze Tempered Glass Mesh 4x ARGB Fanli USB 3.0 E-ATX Bilgisayar Kasasi | ITOPYA kasada hdmi çıkışı yok sorun o aslında onu sormak istedim
sistemler hakkında pek detaylı bilgim yok kusura bakmayın lütfen. peki öyleyse görüntüyü nasıl monitöre aktarabilirimKasada hdmi çıkışı olmazki zaten hocam.
Sistemler hakkında pek detaylı bilgim yok kusura bakmayın lütfen. Peki öyleyse görüntüyü nasıl monitöre aktarabilirim.
hocam bendeki anakart msi pro h610m-e 5600mhz, işlemci i7 12700kf, ekran kartı da msi geforce rtx 5060 ti gaming oc 16gb. bu sistemde ekran kartına hdmi nasıl bağlarım yoksa teslim alırken kendiliğinden kurulu mu olurEkran kartına HDMI veya DisplayPort bağlayacaksın. Bu kadar. Veya CPU da dahili GPU varsa anakarttan da görüntü alabilirsin.
Hazır sistem mi aldın?hocam bendeki anakart msi pro h610m-e 5600mhz, işlemci i7 12700kf, ekran kartı da msi geforce rtx 5060 ti gaming oc 16gb. bu sistemde ekran kartına hdmi nasıl bağlarım yoksa teslim alırken kendiliğinden kurulu mu olur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.