Fazeon F8 kasa alınır mı?

ubique6

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, bahsettiğim Fazeon F8 isimli kasayı almayı düşünüyorum ama baktığım zaman kasa ile monitör bağlantısı nasıl yapılıyor açıkçası onu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar, bahsettiğim Fazeon F8 isimli kasayı almayı düşünüyorum ama baktığım zaman kasa ile monitör bağlantısı nasıl yapılıyor açıkçası onu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
İçine anakart koyucaksın. Ona ekran kartı takacaksın. Ekran kartındaki porttan monitöre bağlanacaksın.

PSU'lu mu alacaksın? Eğer öyleyse alma. Buna bak:

Bu arada kasa ile monitör arası bağlantı derken neyi kast ediyorsun?

PSU'lu mu alacaksın? Eğer öyleyse alma. Buna bak:

Bu arada kasa ile monitör arası bağlantı derken neyi kast ediyorsun?
FAZEON F8 650W 80+ Bronze Tempered Glass Mesh 4x ARGB Fanli USB 3.0 E-ATX Bilgisayar Kasasi | ITOPYA kasada hdmi çıkışı yok sorun o aslında onu sormak istedim

Sistemler hakkında pek detaylı bilgim yok kusura bakmayın lütfen. Peki öyleyse görüntüyü nasıl monitöre aktarabilirim.

Ekran kartına HDMI veya DisplayPort bağlayacaksın. Bu kadar. Veya CPU da dahili GPU varsa anakarttan da görüntü alabilirsin.

Ekran kartına HDMI veya DisplayPort bağlayacaksın. Bu kadar. Veya CPU da dahili GPU varsa anakarttan da görüntü alabilirsin.
hocam bendeki anakart msi pro h610m-e 5600mhz, işlemci i7 12700kf, ekran kartı da msi geforce rtx 5060 ti gaming oc 16gb. bu sistemde ekran kartına hdmi nasıl bağlarım yoksa teslim alırken kendiliğinden kurulu mu olur

hocam bendeki anakart msi pro h610m-e 5600mhz, işlemci i7 12700kf, ekran kartı da msi geforce rtx 5060 ti gaming oc 16gb. bu sistemde ekran kartına hdmi nasıl bağlarım yoksa teslim alırken kendiliğinden kurulu mu olur
Hazır sistem mi aldın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı