Fazeon F8 kasa alınır mı?

Bu fiyatlara daha iyisini alabilirdin hocam. 9060XT 16 GB AM5 sistem daha mantıklı olurdu. Hazır sistemlerde ekran kartı takılı olarak gönderilmez genelde. Ayrı olarak gelir sen onu takarsın. Taktıktan sonra ekran kartının braketinde girişler olur HDMI'yi oraya bağlayacaksın.
amd tercih etmek istemedim ama muhtemelen haklısınızdır hocam. itopyadan alırken sistem montaj hizmetini de almıştım kurulu olarak teslim ederler diye düşünüyorum aksi takdirde de sizin dediğiniz gibi yaparım. bu dediğiniz ekran kartı braketi otomatik olarak kasanın dışında konum alıyor anladığım kadarıyla değil mi?

amd tercih etmek istemedim ama muhtemelen haklısınızdır hocam. itopyadan alırken sistem montaj hizmetini de almıştım kurulu olarak teslim ederler diye düşünüyorum aksi takdirde de sizin dediğiniz gibi yaparım. bu dediğiniz ekran kartı braketi otomatik olarak kasanın dışında konum alıyor anladığım kadarıyla değil mi?
1752959189526.png

Evet şu şekilde kasanın arkasında.

aslında kargo sürecinde şuanda ama kasa hakkında pek kötü yorum duymadım almadan önce ayrıca da çok teşekkür ederim pek bilmediğim konular dediğim gibi
PSU kötü kasa nasıldır bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı