Fazeon X24F166p alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/fazeon-...r-p-HBCV000098EGFC?url_src=and-product-detail sadece dikey yan monitör olarak kullanacağım. Bu fiyatta pivot bulamadım, sızce alınır mı? Yanda spofity falan açık kalacak.
Kullanım amacını düşününce al geç bugün en ucuz fiyat o ise. Monitörler ne artmış la öyle.. ama şunu da düşünebilirsin, pivot olmayan daha ucuz bir monitör varsa monitör standı kollardan alıp pivot kullanma özelliğin olacaktır, eğer bunun altında kalıyorsa kol + pivotsuz monitör öylede takılabilirsin.

Kullanım amacını düşününce al geç bugün en ucuz fiyat o ise. Monitörler ne artmış la öyle. Ama şunu da düşünebilirsin, pivot olmayan daha ucuz bir monitör varsa monitör standı kollardan alıp pivot kullanma özelliğin olacaktır, eğer bunun altında kalıyorsa kol + pivotsuz monitör öyle de takılabilirsin.

Gayet fiyat performans gibi gözüküyor.

Dediğim gibi monitörler uçmuş ne yazık ki, 3K altına pivot destekli yok ama atıyorum sanmıyorum ama 1500 TL'ye düz monitör bulup aşağıdaki gibi bir üründe alabilirsinde 1500 TL'ye anca 2. el bulursun herhalde. İhtiyacın varsa yorumları kötü değil 1-2 yutup varsa kurcala al geç.

Hocam 3300 TL'ye 165Hz değil 24 inç monıtor zor bulunuyor maalesef o zaman bunu alacağım teşekkürler.

Ayak kısmı gayet küçük. Pivot olsa da çok yer kaplamayacak ve tatlı duracaktır. Hatta masaya sıfıra sıfır değdirdiğinde hoş duracaktır. Monitör kolları da öyle çok uygun değiller ve montajıyla falan da uğraşmanız gerekir. O nedenle bence bu monitör mantıklı. 5MS olması da sorun değil 165hz olması yeterli keyfi verir.

Ayak kısmı gayet küçük. Pivot olsa da çok yer kaplamayacak ve tatlı duracaktır. Hatta masaya sıfıra sıfır değdirdiğinde hoş duracaktır. Monitör kolları da öyle çok uygun değiller ve montajıyla falan da uğraşmanız gerekir. O nedenle bence bu monitör mantıklı. 5MS olması da sorun değil 165hz olması yeterli keyfi verir.
Yan monitör olarak alınabilir evet

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı