Hocam attığınız monitör 5ms ve markası pek içe sinmiyor daha bilindik modellere yönelmenizi tavsiye ederim MSI G2412F modelinede göz atabilirsiniz veya indirim kovalıyabilirsiniz 1ms üstü almamaya özen gösterin ve Adaptive Sync olması iyi olur.
Hocam attığınız monitör 5ms ve markası pek içe sinmiyor daha bilindik modellere yönelmenizi tavsiye ederim MSI G2412F modelinede göz atabilirsiniz veya indirim kovalıyabilirsiniz 1ms üstü almamaya özen gösterin ve Adaptive Sync olması iyi olur.
tam bu konuyu açmak için forum a girdim açılmış bugün Normalde Asus XG27ACS kullanıyorum yanına idaretenlik OBS ile kayıt alırken alttaki sekmelere bakmak için monitör bakıyordum bu monitöre denk geldim, çok fazla harcamadan idare eder diye düşünüyorum ama TR pazarına yeni girdiler sanırım. Biraz daha araştırmak en iyisi gibi