Fazeon X24F166p monitör alınır mı?

F/P olarak verdiğime değecek bir monitör arıyorum.

Hocam attığınız monitör 5ms ve markası pek içe sinmiyor daha bilindik modellere yönelmenizi tavsiye ederim MSI G2412F modelinede göz atabilirsiniz veya indirim kovalıyabilirsiniz 1ms üstü almamaya özen gösterin ve Adaptive Sync olması iyi olur.

Hocam attığınız monitör 5ms ve markası pek içe sinmiyor daha bilindik modellere yönelmenizi tavsiye ederim MSI G2412F modelinede göz atabilirsiniz veya indirim kovalıyabilirsiniz 1ms üstü almamaya özen gösterin ve Adaptive Sync olması iyi olur.
Şuan bütçemi 5 bin liraya çıkarmaya karar verdim Aoc mu yoksa MSI mı daha iyi?

tam bu konuyu açmak için forum a girdim açılmış bugün :) Normalde Asus XG27ACS kullanıyorum yanına idaretenlik OBS ile kayıt alırken alttaki sekmelere bakmak için monitör bakıyordum bu monitöre denk geldim, çok fazla harcamadan idare eder diye düşünüyorum ama TR pazarına yeni girdiler sanırım. Biraz daha araştırmak en iyisi gibi

Hocam alınır mı bu fiyata dediğin iki monitör de birbiriyle aynı fiyat bandında.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250918-213541.png
    Screenshot_20250918-213541.png
    203,1 KB · Görüntüleme: 64

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı