FAZEON X24F240P 24" 240Hz 0.5ms FAST IPS FHD PIVOT GAMING MONITOR - Fiyatı, Yorumları
FAZEON X24F240P 24" 240Hz 0.5ms FAST IPS FHD PIVOT GAMING MONITOR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Monitör almak istiyorum, şöyle bir ürün gördüm, şok oldum. Böyle fiyatta nasıl oluyor diye düşündüm. Değerlendirmeleri falan iyi genelde diğer sitelerde de ama gene bir başka fikir de isterim.![]()
FAZEON X24F240P 24" 240Hz 0.5ms FAST IPS FHD PIVOT GAMING MONITOR - Fiyatı, Yorumları
FAZEON X24F240P 24" 240Hz 0.5ms FAST IPS FHD PIVOT GAMING MONITOR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Monitör almak istiyorum, şöyle bir ürün gördüm, şok oldum. Böyle fiyatta nasıl oluyor diye düşündüm. Değerlendirmeleri falan iyi genelde diğer sitelerde de ama gene bir başka fikir de isterim.![]()
FAZEON X24F240P 24" 240Hz 0.5ms FAST IPS FHD PIVOT GAMING MONITOR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ürün fiyatına göre iyi özellikler sunuyor diğer forumlarda alıp da yeterli olduğunu söyleyenler var kusur belirten görmedim tam bütçen neyse ona göre öneri yapalım.
Bu bütçede alınabilecek en iyi ürünGüzel duruyor ama bu da 180 Hz yani benim kafamda aslında iki monitör var AOC ile Fazeon o ikisinden birini alacağım büyük ihtimalle sadece Hz için duymadığım marka alınır mı?
Kronik ışık sızması mevcut neresi iyi?
Bu bütçede alınabilecek en iyi ürün.
Karışmasın hocam bütçeniz bu civarlarda ise AOC den başkasına bakma.Kafam çok karıştı![]()
Bu bütçede alınabilecek en iyi ürün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.