Fazla ağır kaldırmak nasıl sıkıntılara yol açar?

Kaldıracak kadar güçlü olduğunu hisseden insan kaldırır elbet fakat sen bir tık abartmışsın kardeşim belirttiğin makine de ayağın bir çökse kalacan öyle sonrası Allah kerim diyelim ben de uzun zamandır spor yapıyorum lâkin setlerime ilgi çekmek için kendimi sakatlamaya inan değmez.

Kral haklisinda hani ben öyle 2-3 tekrar atmıyorum 12 tekrara kadar çıkabiliyorum insanlar anlamıyor beni bir türlü herkesde bir ön yargı var bir söz var bilir misiniz ben yiyemecegim .. Nin altına girmem diye.

Ayrıca 300 kilo nasıl yapıyorsun ya aşırı yüksek bir kilo.

Kral söyle bir şey var leg press in makarali makinesi var bir de makarasız makarasizda tüm gücünü verip yüksek ağırlık kaldırabiliyorsun ve bir de bacaklarım güçlü 7 aydır uğraşıyorum fitness la ve küçüklüğümden beri her gün bisiklet sürerim 1 1 buçuk saat.

Ayrıca 300 kilo nasıl yapıyorsun ya aşırı yüksek bir kilo.
300 kilo leg press standartlara göre yüksek değil, arkadaşın yaşına göre tabi ki yüksek ve güzel kendisini tebrik ediyorum. Düzgün bir bacak kasın yoksa zaten o kilolara giremezsin, kendim leg presse plaka dizmeye üşendiğim için gerek duymuyorum squat daha etkili bir hareket. 120-130 kilo barbell squat 300 kilo leg presse göre çok daha ağır ve zor sayılır hareket farklılıklarını da göz önünde bulundurmak lazım.

300 kilo leg press standartlara göre yüksek değil, arkadaşın yaşına göre tabii ki yüksek ve güzel kendisini tebrik ediyorum. Düzgün bir bacak kasın yoksa zaten o kilolara giremezsin, kendim leg presse plaka dizmeye üşendiğim için gerek duymuyorum squat daha etkili bir hareket. 120-130 kilo barbell squat 300 kilo leg presse göre çok daha ağır ve zor sayılır hareket farklılıklarını da göz önünde bulundurmak lazım.

İste bu ya ıste bu sonunda anlayan biri.

300 kilo leg press standartlara göre yüksek değil, arkadaşın yaşına göre tabi ki yüksek ve güzel kendisini tebrik ediyorum. Düzgün bir bacak kasın yoksa zaten o kilolara giremezsin, kendim leg presse plaka dizmeye üşendiğim için gerek duymuyorum squat daha etkili bir hareket. 120-130 kilo barbell squat 300 kilo leg presse göre çok daha ağır ve zor sayılır hareket farklılıklarını da göz önünde bulundurmak lazım.
Bende aynı şekil plakalıdan dolayı sevmiyorum makinesi var ağırlıklı oda max 100kg onuda rahat basıyorum ancak squat 2 yıldır yapmıyorum program değişince ekleyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı