Fazla ısınan PS3 nasıl kurtarılır?

cancan74

Femtopat
Daha fazla  
PS3 fat var bende. Pazartesi günü almıştım. Fan sesi çok, hatta ilk defa bugün çok açık bıraktım; 4 saat falan oyun açacakken kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı. “eyvah, gitti konsol” dedim. Açtım, fazla ısıdan dolayı uyarı verip kendini korumaya almış. Cihazı temizlettireceğim, tanıdığım biri var, 400 liraya yapıyor. Yaptırdıktan sonra ben bunu uzun yıllar kullanabilirim değil mi, bakımlarını sürekli yaparak?

PS3 fat var bende. Pazartesi günü almıştım. Fan sesi çok, hatta ilk defa bugün çok açık bıraktım; 4 saat falan oyun açacakken kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı. “eyvah, gitti konsol” dedim. Açtım, fazla ısıdan dolayı uyarı verip kendini korumaya almış. Cihazı temizlettireceğim, tanıdığım biri var, 400 liraya yapıyor. Yaptırdıktan sonra ben bunu uzun yıllar kullanabilirim değil mi, bakımlarını sürekli yaparak?

400 çok demiş başka bir yere bakın.

400 çok demiş başka bir yere bakın.
Termal macun falan komple yeniliyor tertemiz oluyor önceden de yaptırmıştım diğer yerlere güvenmiyorum zaten aslında sorum uzun vadeli kullanabilir miyim fat kasayı malum fat kasa sonuçta bütün bakımlarını falan yaptıktan sonra uzun vadeli olur mu benim için

Termal macun falan komple yeniliyor tertemiz oluyor önceden de yaptırmıştım diğer yerlere güvenmiyorum zaten aslında sorum uzun vadeli kullanabilir miyim fat kasayı malum fat kasa sonuçta bütün bakımlarını falan yaptıktan sonra uzun vadeli olur mu benim için.

PS3'ün fat kasası kroniktir zaten ısınması çok normal uzun vadede götürecek bir cihaz olacağını sanmıyorum.

PS3'ün fat kasası kroniktir zaten ısınması çok normal uzun vadede götürecek bir cihaz olacağını sanmıyorum.

Bu zamana kadar gelmiş sonuçta PlayStation cafeden aldım her türlü garantili TV'den alıp bana verdiler 400 lira veririm mis gibi makine olur bence.

Bu zamana kadar gelmiş sonuçta PlayStation cafeden aldım her türlü garantili TV'den alıp bana verdiler 400 lira veririm mis gibi makine olur bence.

Keyfiniz bilir özellikle internet kafede çalıştırılmışsa hor kullanılmış bir cihazdır nasıl istiyor iseniz öyle yapın.

Cech kodu J, K, L, p falan değilse sıkıntı büyük hocam 90 nm çipler er ya da geç patlıyor, malum sarı ışık olayı vs. ama temiz bakarsan ömrü uzun olur. Cihaz kırıksa fan ayarı yapabilirsin sıcaklığı ayarla benimki 65'i geçmiyor.

Cech kodu J, K, L, p falan değilse sıkıntı büyük hocam 90 nm çipler er ya da geç patlıyor, malum sarı ışık olayı vs. ama temiz bakarsan ömrü uzun olur. Cihaz kırıksa fan ayarı yapabilirsin sıcaklığı ayarla benimki 65'i geçmiyor.

Aslında tek sıkıntı o değil multiMAN açarken kırmızı ışık dıt edip yanıp sönmeye başlıyor tekrar açmam gerekiyor cihazı bence içi çok kirli olduğu için

Fan uygulaması önerir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı