Fazla kahve tüketimi uykusuzluk yapar mı?

SSamet07

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, başımda ufak ağrılar ve midemde belli belirsiz bir ağrı var. Biraz da stres ve uykusuzluk var, bunun için doktora gitseniz daha iyi olur diyeceğinizi duyar gibiyim ama gereğinden fazla kahve içmek böyle şeylere sebep olur mu yoksa ortada başka bir sorun mu var? Herhangi bir bağımlılığım yok.

Diğerlerini bilemeyeceğim ama kafeinli içecekler genelde uyku düzenini az da olsa bozar.

Kahve'den şüpheleniyorsanız uyku saatinizden 3-4 saat öncesinde kafeinli içecekleri tüketmeyi kesin birkaç gün.

Diğerlerini bilemeyeceğim ama kafeinli içecekler genelde uyku düzenini az da olsa bozar.

Kahve'den şüpheleniyorsanız uyku saatinizden 3-4 saat öncesinde kafeinli içecekleri tüketmeyi kesin birkaç gün.
yani ayda yılda bir büyük boy bir kahve içtim sadece akabinde anormal bir uykusuzluk ve odak bozukluğu başladı

yani ayda yılda bir büyük boy bir kahve içtim sadece akabinde anormal bir uykusuzluk ve odak bozukluğu başladı
Kafeinli içecekler genelde odak kaybına neden olmaz aksine çoğaltır.

Aldığınız kafein miktarı yüksek ise ve alışık olmadığınız için ağır gelmiş olabilir. Genelde ertesi güne bir şeyiniz kalmaz.

Kaç gündür bu sorunu yaşıyorsunuz acaba?

dün gece dışarıda rutin şekilde gezip kahve içtik eve geldim gece zar zor uyudum sabahta kalktığımda aynı şey devam etti şuan halen daha devam ediyor sanki midemin üstünden hava hattı geçiyor gibi belirsiz bir ağrı var ne rahatsız ediyor ne etmiyor garip birşey

Bana kahve ile alakalı sorununuz yok gibi geldi.

Sabah kalktıktan sonra gün içinde yemek yerken isteksizlik ve hazımsızlık oldu mu?

Tuvalet ihtiyacınız gün içinde arttı mı? İshal şeklinde mi yoksa normal şekilde mi ihtiyacınızı giderdiniz?

İçtiğiniz bir kahvenin böyle uzun bir etki yaratması çok düşük olasılık.

evet aynı gece biraz ishal olmuştum bugün içerisinde baya halsizim ve yemek yeme isteğim yok

Fazla kahve tüketimi midede rahatsızlıklara neden olur. Özellikle hassas bir mideniz varsa tüketimi azaltın. Aşağıdaki Google tanımından bağımsız benzer sorunları yaşadım. Mide rahatsız olunca genel olarak vücudu etkilediğinden stres oluşturma ihtimali de yüksek.

Su dışında(onu da abartmadan)kahve ve çay tüketimini abartmamak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…