YouTube Fazla para kazandırıyor mu?

BaliCgen

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba görselde yüklediğim kanal cidden bu kadar kazanıyor mudur? (sponsorluklar, ekstra gelirler vs. dışı.)

Ancak kanalın çoğu Shorts içerik bilen bu işin içinde olan arkadaşlar yazarsa sevinirim merak ettimm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241222-185953.jpg
    Screenshot_20241222-185953.jpg
    276,6 KB · Görüntüleme: 509
Arkadaşlar merhaba görselde yüklediğim kanal cidden bu kadar kazanıyor mudur? (sponsorluklar, ekstra gelirler vs. dışı.)

Ancak kanalın çoğu Shorts içerik bilen bu işin içinde olan arkadaşlar yazarsa sevinirim merak ettimm.

O sitede abartı fiyat gösteriyor genelde. 1000 izlenme başına 1 dolardan hesapla evet iyi kazandırıyor ama kolay bir iş değil abone lazım videoların tutması lazım sürekli izlenmen lazım vsvs

Social Blade tarzı sitelerin doğru veriyi yansıttığını düşünmüyorum. Ama evet iyi izlenen, ortalama izlenme süresi iyi olan ve tutulan bir kategoride video çekilirse ciddi paralar kazanılabilir.

Ancak ciddi para kazanacak kadar iyi bir kanal için çok ciddi emek vermek lazım.

Shorts videosu diye biraz daha az olmaz mı 1000 izlenmeye 1 dolar?

Birde sponsorluklar ne kadar para sağlıyor acaba

Shorts videosu diye biraz daha az olmaz mı 1000 izlenmeye 1 dolar?

Bir de sponsorluklar ne kadar para sağlıyor acaba

Hayır Shorts tamamen farklı şekilde işliyor orada çok daha az kazanıyorsun normal izlenme gibi değil Shorts paylaşanlar genelde para için değil de etkileşim kanalım görünsün diye paylaşıyor.

Oğuzhan Alp Doğan hep shorts çekiyor asgari ücret kadar kazanıyorum diyordu. Yeni yeni özel reklamlar (video içi yerleştirme-tanıtım) almaya başladı. Buradan da çıkarımda bulunulabilir diye düşünüyorum.

Vergi işleri de var. Kazandığın paranın hepsini vermiyorlar. Yani örneğin 200 dolar kazandın 170 dolar vergi 30 dolar sana kalıyor bildiğim kadarıyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı