Aula SC800 kurulumu ve kablosuz çalıştırma nasıl yapılır?

b0ray

Hectopat
Daha fazla  
Aula SC800'ün kendi sitesinde 3 tane driver olduğu gözüküyor. Hangisini indireceğimi bilemedim. Bir de kablosuz olarak çalıştıramadım. On yapıyorum o küçük alıcıyı da kasaya kablo ile takıyorum fakat mavi ışık yanıp sönüyor. Bağlanmıyor. Nasıl yapacağımı bilemedim. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aula SC800'ün kendi sitesinde 3 tane driver olduğu gözüküyor. Hangisini indireceğimi bilemedim. Bir de kablosuz olarak çalıştıramadım. On yapıyorum o küçük alıcıyı da kasaya kablo ile takıyorum fakat mavi ışık yanıp sönüyor. Bağlanmıyor. Nasıl yapacağımı bilemedim. Yardımcı olabilecek var mı?
Tam Çin kafası, sitede "International" yazan kısım Google Drive'a yönlendiriyor orada var senin sürücün.

1764320623872.png

1764320668388.png

İlki 2.4G+BT kablosuz için, Trio bilmiyorum, en sonuncusu düz sürücü fakat en yenisi de o, ondan başlanabilir.

Tuhaf olan da bu farede Bluetooth yok. Neye dayanarak 2.4G+BT yazmışlar anlamadım.
Dongle var, 2.4ghz - "olurda bluetooth'lusunu yaparsak/yaptıysak satarsak"... Çin kafası dediğim bu yaklaşım, maksimum üretim, minimum planlama ve ürün kalitesi... Zerg rush kekeke.

Dongle var, 2.4ghz - "olurda bluetooth'lusunu yaparsak/yaptıysak satarsak"... Çin kafası dediğim bu yaklaşım, maksimum üretim, minimum planlama ve ürün kalitesi... Zerg rush kekeke.
Öyle deme dostum, bu forumda sabah 9, gece 1 Çin malı ürün tavsiye etmek için nöbet tutan insanlar var hahahahah.

Öyle deme dostum, bu forumda sabah 9, gece 1 Çin malı ürün tavsiye etmek için nöbet tutan insanlar var hahahahah.

En son senden kanıt istedim, yollayamadın bile çok konuşma. Çin malı olunca ne oluyor anlamadım. Kalitesiz ürünler önermiyoruz.

Marka olanları da görüyoruz. Zibilyon tane kronik sorun ve Çin malı dediğin fare ile aynı sensörü kullanıyorlar. Aralarında 2000-3000 TL fark oluyor. Kronik olmayan mekanik marka klavye görmedim forumda kime sorsan illa bir kroniğini sana söylüyor.

Marka olanları da görüyoruz. Zibilyon tane kronik sorun ve Çin malı dediğin fare ile aynı sensörü kullanıyorlar. Aralarında 2000-3000 TL fark oluyor. Kronik olmayan mekanik marka klavye görmedim forumda kime sorsan illa bir kroniğini sana söylüyor.
Neyi görüyorsun dostum, söyle popüler marka fotoğrafını çekip atıyım, yıllar çatır çatır kullanıyorum. ama markalar farkı yazılım, kalite kontrol, ağırlık dengesi, switch ömrü, garanti hizmeti ve tutarlılıkta yaratıyor.
2000-3000 TL farkın sebebi sensör değil; üretim kalitesi, daha iyi QC, daha stabil click yapısı, daha tutarlı performans ve geri dönüşü olan garanti süreçleri. Çin malı isimsiz bir üründe sorun yaşadığında muhatap bulamıyorsun; markalı üründe en azından garanti, parça ve servis desteği var.
Klavyelerde kroniklerin olması da normal çünkü mekanik yapısı gereği arıza payı her zaman var. Önemli olan kronik çıkma ihtimali değil, çıktığında firmanın sana nasıl destek verdiği. Çin malı ürünleri daha kronik bu arada hahahah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı