Evet, başlıkta da gördüğünüz gibi bir hatayı çözeyim derken manuel yollardan DLL dosyaları indirmiştim. Bu yüzden de sonradan buraya gelip cozdugumuzde onlara gerek yokmuş ama hangilerini indirdim hatırlamıyorum ama SysWOW64 klosorune atmıştım. Bunlar bana sıkıntı çıkarır mı çıkarır ise ne yapabilirim?
Yakın tarihte indirdiysen değiştirilme tarihinden yola çıkıp klasörü kurcalayarak silebilirsin fazladan olanları. Sorun olur mu kısmını bilmiyorum öyle kalırsa.
Bir tane veya 3 tane DLL dosyası değil yüzlerce DLL dosyası olduğu için nasıl yapacağımı bilmiyorum ama sıkıntı yaratmaz diyorsanız hiç format gibi uğraşmayacagim.
Kesinlikle sıkıntı yaratmaz diyemiyorum. Sistemi kullanmaya devam edin bakalım. Sorun yaşarsanız konu açarsınız. Sorunun o dosyalardan kaynaklandığını düşünürsek de varsa sistem geri yükleme noktasına dönersiniz, yoksa da temiz kurulum tek çare olur muhtemelen.
Kesinlikle sıkıntı yaratmaz diyemiyorum. Sistemi kullanmaya devam edin bakalım. Sorun yaşarsanız konu açarsınız. Sorunun o dosyalardan kaynaklandığını düşünürsek de varsa sistem geri yükleme noktasına dönersiniz, yoksa da temiz kurulum tek çare olur muhtemelen.