Fazladan uyarı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Merhabalar. Geçenlerde açtığım kredi kartı ile alakalı bir konu yüzünden 1 gün uyarı aldım. Sebep ise, konuya alakasız başlık koymuşum. Fakat Technopat Sosyal'in kurallarına göre ilk alakasız başlık uyarısı 1 saat oluyor. Ama ben neden 1 gün uyarı aldım?

Öyleyse tamam o zaman. Ama yeni konu açmadan bu konu hakkında bir şey söyleceğim. Ben konu başlığını "Taksitli alışveriş hakkında" yapmıştım. Moderatör arkadaş başlığı "Taksitli alışveriş hesap hareketlerinde yazmıyor" olarak düzenlemiş ve uyarı vermiş. Başlığı biraz daha iyi yapmış ama benim koyduğum başlık da uygundu zaten. Sadece başlık değiştirilip, uyarı verilmese olabilirmiş. Sonuçta alakasız bir başlık yazmadım. Konu içeriği ile ilgili yaptım başlığı.

@Nowitzer başlıklara özellikle dikkat ediyoruz. Konuyu açanın yazdığı kadar, konuda anlatılmak istenen şey de önemli.

Ayrıca aynı sorunu ya da olayı yaşan diğer kullanıcıların, konuyu bulması için başlık büyük önem taşıyor.

Bu nedenle başlıkları uygun bir biçimde düzeltiyoruz.

"...X ...hakkında" tarzı başlıkları elimizden geldiğince tercih etmiyoruz.

@SideWinder Peki teşekkür ederim o zaman. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı