Fb-GS derbisine nasıl bilet bulunur?

Fenerbahçe Kongre üyesiyim şimdiye kadar hiç bir galatasaray maçına gidemedim kongre öncelikli kod ile cuma günü çıktığı an bilet almaya çalıştım ancak satışa bilet çıkarılmamıştı. Galatasaray maçlarında derneklerden çok fazla talep geliyor ve yönetim biletlerin çoğunu derneklere veriyor kombine vesaire derken satışa 200 300 maks bilet çıkıyor bu sebeple galatasaray maclarina bilet bulunmaz
11 de genel satisa acildi 10.58 de girdim biletler tükenmisti deplasman biletleri 11.5 gece falan acildi o da aninda tükendi buna bi cozum bulmalari lazim bosuna mi passoya para veriyoruz illa karaborsadan mi almamiz lazim

11 de genel satisa acildi 10.58 de girdim biletler tükenmisti deplasman biletleri 11.5 gece falan acildi o da aninda tükendi buna bi cozum bulmalari lazim bosuna mi passoya para veriyoruz illa karaborsadan mi almamiz lazim
dediğim gibi cuma günü 17.00 da öncelikli satışa girdiğimde gene bilet yoktu bu sacmalık nedeniyle passolig ve fenerbahçe yönetimini tebrik ediyorum fenerbahcenin gerçek taraftarı parasıyla bilet alamıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı