1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 28 Nisan 2019 #11 Bozuk PC Tuşu dedi: Hocam mobilden hep önerilen kelimelere mi basıyorsunuz? Bu arada ben de severim çiğ köfteyi. Genişletmek için tıkla... Panther iyiydi, ön gövdesi sağlamdı da... Önlerinde Ruslar vardı, ne yapsın garibim...
Bozuk PC Tuşu dedi: Hocam mobilden hep önerilen kelimelere mi basıyorsunuz? Bu arada ben de severim çiğ köfteyi. Genişletmek için tıkla... Panther iyiydi, ön gövdesi sağlamdı da... Önlerinde Ruslar vardı, ne yapsın garibim...
Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 28 Nisan 2019 #12 114187 dedi: Panther iyiydi, ön gövdesi sağlamdı da... Önlerinde Ruslar vardı, ne yapsın garibim... Genişletmek için tıkla... Ama yeni kasaları hep makyajlı kasaydı... Bir de çok yakıyordu ve günlük kullanım için ideal değildi.
114187 dedi: Panther iyiydi, ön gövdesi sağlamdı da... Önlerinde Ruslar vardı, ne yapsın garibim... Genişletmek için tıkla... Ama yeni kasaları hep makyajlı kasaydı... Bir de çok yakıyordu ve günlük kullanım için ideal değildi.
1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 28 Nisan 2019 #13 Bozuk PC Tuşu dedi: Ama yeni kasaları hep makyajlı kasaydı... Bir de çok yakıyordu ve günlük kullanım için ideal değildi. Genişletmek için tıkla... Tabii, tabii. Bir keresinde kasaba gittim ve kasabı orada gördüm, çok şaşırmıştım. Kasapta, kasap ne arar? Haksız mıyım?
Bozuk PC Tuşu dedi: Ama yeni kasaları hep makyajlı kasaydı... Bir de çok yakıyordu ve günlük kullanım için ideal değildi. Genişletmek için tıkla... Tabii, tabii. Bir keresinde kasaba gittim ve kasabı orada gördüm, çok şaşırmıştım. Kasapta, kasap ne arar? Haksız mıyım?
Furkan Ertem Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 374 Makaleler 1 Yer İzmir, Konak 28 Nisan 2019 #14 Bəx azerbəycandan gelırəm səno ki və ki və 8.hafta
HammerOfOrnn Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 472 28 Nisan 2019 #15 Bunu çevirebilecek arkadaş var mı? Furkan Ertem dedi: Bəx azerbəycandan gelırəm səno ki və ki və 8.hafta Genişletmek için tıkla...
Bunu çevirebilecek arkadaş var mı? Furkan Ertem dedi: Bəx azerbəycandan gelırəm səno ki və ki və 8.hafta Genişletmek için tıkla...
SerenadeFürNadia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 1.042 Çözümler 2 28 Nisan 2019 #16 Belki biliyorsunuzdur; Crysis 4 çıkacak mı? Ben oynayamasam da hikayenin devamını merak ediyorum. Ya da CIA tarafına mı sorsaydım ?
Belki biliyorsunuzdur; Crysis 4 çıkacak mı? Ben oynayamasam da hikayenin devamını merak ediyorum. Ya da CIA tarafına mı sorsaydım ?
Furkan Ertem Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 374 Makaleler 1 Yer İzmir, Konak 28 Nisan 2019 #17 HammerOfOrnn dedi: Bunu çevirebilecek arkadaş var mı? Genişletmek için tıkla... Klavye'de hep üst ortada çıkan kelimelere bastım. Bir süre sonra hep ve ki ve ki olarak çıkıyor [emoji3]
HammerOfOrnn dedi: Bunu çevirebilecek arkadaş var mı? Genişletmek için tıkla... Klavye'de hep üst ortada çıkan kelimelere bastım. Bir süre sonra hep ve ki ve ki olarak çıkıyor [emoji3]