Panther iyiydi, ön gövdesi sağlamdı da... Önlerinde Ruslar vardı, ne yapsın garibim...Hocam mobilden hep önerilen kelimelere mi basıyorsunuz?Bu arada ben de severim çiğ köfteyi.
Panther iyiydi, ön gövdesi sağlamdı da... Önlerinde Ruslar vardı, ne yapsın garibim...Hocam mobilden hep önerilen kelimelere mi basıyorsunuz?Bu arada ben de severim çiğ köfteyi.
Ama yeni kasaları hep makyajlı kasaydı... Bir de çok yakıyordu ve günlük kullanım için ideal değildi.Panther iyiydi, ön gövdesi sağlamdı da... Önlerinde Ruslar vardı, ne yapsın garibim...
Tabii, tabii. Bir keresinde kasaba gittim ve kasabı orada gördüm, çok şaşırmıştım. Kasapta, kasap ne arar? Haksız mıyım?Ama yeni kasaları hep makyajlı kasaydı... Bir de çok yakıyordu ve günlük kullanım için ideal değildi.
Bəx azerbəycandan gelırəm səno ki və ki və 8.hafta
Klavye'de hep üst ortada çıkan kelimelere bastım. Bir süre sonra hep ve ki ve ki olarak çıkıyor [emoji3]Bunu çevirebilecek arkadaş var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.