Sahte olduğu için o kadar dikkat etmedim.150 $ istiyorlar hocam ve kanan var. Ama eğer dediğiniz gibi 150.000 $ istenseydi ücreti ödeyen hiç olmazdı tahminimce.
Sahte olduğu için o kadar dikkat etmedim.150 $ istiyorlar hocam ve kanan var. Ama eğer dediğiniz gibi 150.000 $ istenseydi ücreti ödeyen hiç olmazdı tahminimce.
Lotoyu FBI mı çekiyor bu hafta hayırdır.![]()
Gönderen e-posta adresine bakarmısın ahahahaha.
test@cozumpark.com.tr
Cozumpark ile iletişime geçin. Mail sunucularında sızıntı var. Var ki size yalan posta gelmiş. İnanmayın.
Yani bize atsa atsa MİT atar bana'da atmazlar çok yakınız misafirliğe gelirler.FBI ne yapsın bizi aga. Dolandırıcı yani bu.
ÇözümPark'ın test mail adresi hacklenmiş anlaşılan. Spam mail, itimat etmeyin. ÇözümPark'a ulaşalıp kendilerini uyaralım konuyla ilgili.Merhabalar, Bilgisayarımı ilk açtığım vakit direk postalarımı kontrol ederim ve bu alışkanlıktır bende. Bugün E-Postamı kontrol ettiğimde Spam kutusunda İngilizce bir yazı mevcuttu. Çeviriden baktım lakin çok saçma yazılar çıktı.
Yazı bu şekilde ;
Sizce bu nedir ve beni ilgileniren bir konu mudur?
Eki Görüntüle 380380
ÇözümPark'ın test mail adresi hacklenmiş anlaşılan. Spam mail, itimat etmeyin. ÇözümPark'a ulaşalıp kendilerini uyaralım konuyla ilgili.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.