Rehber FC 24 / 1.0.120.18322 Sürümü - Live Editor Kurulum

Halim VATANSEVER

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770 Laptop
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3050 TI Laptop GPU
İşlemci: 11th Gen Intel Core i7-11800H @ 2.30GHz, 2304Mhz, 8 Çekirdek, 16 Mantıksal İşlemci
Ram: 48GB (32+16) 3200mhz
BIOS Sürümü: CASPER BILGISAYAR SİSTEMLERİ CP191, 25.03.2022
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 11 Home Single Language
Sistem Türü: x64 Bit
Ekran: 1920x1080 / 144HZ
Depolama: 464,76GB Nvme / 931GB Sata SSD
FC24'te son güncelleme ile Live Editor çalışmamaya başladı. Bunun çözümü için TU 18.2 Title Update'ini indirip sürümümüzü geri döndürmemiz gerekiyor. Aşağıda detaylıca yapmamız gerekenlerden bahsedeceğim.
1) TU 18.2 Title Update dosyası kurulumu: Buradan indirebilirsiniz (Kaynak: FIFA Infinity).
2) İndirdiğimiz "FC24 - #TU18.2.rar" adlı dosyayı klasöre ayıklıyoruz.
3) Ayıkladığımız klasördeki "Patch , FC24.exe ve FC24_trial.exe" dosyalarını FC24'ün kurulu olduğu klasöre atıp "Dosyaları Değiştir" diyoruz.
Örnek Yol: D:\XboxGames\EA SPORTS FC 24
4) Live Editor'un son sürümü: Buradan indirebilirsiniz (Kaynak: Patreon).
5) İndirdiğimiz "FC 24 LE v24.1.1.9.zip" adlı dosyayı klasöre ayıklıyoruz.
6) Ayıkladığımız klasördeki "Launcher.exe" dosyasını çalıştırarak oyunu başlatıyoruz.
Not: Oyuna giremezseniz birkaç kez daha deneyin. EA APP'i çevrimdışı bırakmak gibi yöntemlere de başvurabilirsiniz.
Menüyü açmak ve kapamak için "F9" tuşuna basmanız yeterli. Zaten oyun açıldığında Live Editor Menüsü otomatik olarak açılıyor.
Oyunun tadını çıkarın!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben FC 24 alt lig yaması kuruyordum önceden şimdi TU19 güncellemesi geldi modda paralı oldu ücretsiz bildiğin alt lig yaması var mıdır FC 25 veya FC 24 için veya sürüm düşürme var mıdır?

Hocam ben FC 24 alt lig yaması kuruyordum önceden şimdi TU19 güncellemesi geldi modda paralı oldu ücretsiz bildiğin alt lig yaması var mıdır FC 25 veya FC 24 için veya sürüm düşürme var mıdır?
FC24 için TLP yaması vardı. Onda da bu yöntemle sürümünüzü düşürmeniz lazım. Ancak onda TU 17.1 Update kurmanız lazım sanırsam.

Bu videoya bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
FC24'te son güncelleme ile Live Editor çalışmamaya başladı. Bunun çözümü için TU 18.2 Title Update'ini indirip sürümümüzü geri döndürmemiz gerekiyor. Aşağıda detaylıca yapmamız gerekenlerden bahsedeceğim.
1) TU 18.2 Title Update dosyası kurulumu: Buradan indirebilirsiniz (Kaynak: FIFA Infinity).
3) Ayıkladığımız klasördeki "Patch , FC24.exe ve FC24_trial.exe" dosyalarını FC24'ün kurulu olduğu klasöre atıp "Dosyaları Değiştir" diyoruz.
6) Ayıkladığımız klasördeki "Launcher.exe" dosyasını çalıştırarak oyunu başlatıyoruz.
Not: Oyuna giremezseniz birkaç kez daha deneyin. EA APP'i çevrimdışı bırakmak gibi yöntemlere de başvurabilirsiniz.
Menüyü açmak ve kapamak için "F9" tuşuna basmanız yeterli. Zaten oyun açıldığında Live Editor Menüsü otomatik olarak açılıyor.
Oyunun tadını çıkarın!
Bende TU 17 patch dosyaları vardı, onlarla yapsam olur mu?

Bende TU 17 patch dosyaları vardı, onlarla yapsam olur mu?
Onunla da yapabilirsiniz ancak Live Editor'un en son sürümüyle çalışmayabilir, TU 17 için çıkmış bir Live Editor kurarsanız olur.

Hocam bunu kurduğum zaman kadrolar değişir mi ya da kariyerim sıfırlanır mı?
<Documents\FC24\settings> yolunda FC24'teki oynadığınız kariyerler, squadlarınız ve profiliniz bulunur. Bunları kopyalayın ve başka bir klasöre alın. Daha sonra bunu yapın. Büyük ihtimalle aynı şekilde devam edersiniz. Ancak sıfırlanırsa kopyaladığınız dosyaları tekrar aynı yoldaki klasöre atıp tekrar girmeyi deneyin.
Keyifli oyunlar:)

<Documents\FC24\settings> yolunda FC24'teki oynadığınız kariyerler, squadlarınız ve profiliniz bulunur. Bunları kopyalayın ve başka bir klasöre alın. Daha sonra bunu yapın. Büyük ihtimalle aynı şekilde devam edersiniz. Ancak sıfırlanırsa kopyaladığınız dosyaları tekrar aynı yoldaki klasöre atıp tekrar girmeyi deneyin.
Keyifli oyunlar:)

Tamamdır öyle yapmıştım bende çok teşekkür ederim.

Oyunun tadını çıkarın!
TU 18 de vardı kurdum, arka planda çalışıyor EA APP'te oyunda gözüküyorum ama oynayamıyorum.
resim_2025-04-26_233836431.png

Hocam selamlar ben hala hata almaya devam ediyorum. Eklediğiniz TU 18.2 dosyasını indirdim ve oyun klasörlerine attım oto update de kapalı fakat yine de oyun bir türlü live editörle başlamıyor. Onun dışında live editor içerisindeki FakeEAACLauncher la orijinali değiştirip kendim elle yapmayı denedim yine de eklediğim hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
1748164586490.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı