FC 24, 2024 yılına kadar alınır mı?

Zuhanken

Centipat
Katılım
6 Mayıs 2023
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu anki sistemim FC 24'ü kaldırmıyor en yakın tarih olarak kasım 2024'te sistemimi yenileyeceğim.
Fakat oyunun fiyatı çok ucuz geldi gözüme. Size sorum şu. Sistem alma zamanım bu kadar uzak olmasına rağmen oyunu alınır mı?
Yoksa aldığım zaman çıkan FC 25 oyununu mu almalıyım?
Ve şimdi alırsam çok mu eskir oyun o zamana kadar?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
25'e çok var. Oynayacaksan al 24'ü.
 
Days Gone ve RDR 2'yi oynatmayan laptopumda almıştım. Şu anki fiyatı düşününce iyi ki geçen senelerde almışım dedim. Eğer bütçenizi çok etkilemiyorsa kenarda kalabilir. Sistemi tam olarak ne zaman yenileyeceksiniz?
 
Single oynanacak oyunlar alınıp kütüphanede saklanabilir ama online olupta her sene yenisi çıkan bir oyun için aynı şeyi düşünmüyorum. Tabi eğer alıp online modları oynayacaksan UT gibi mesela o zaman FC 25 almak daha mantıklı çünkü çoğunluk onu oynuyor olacak ama yok offline modları oynarım dersen o zaman alınabilir.
 
2024 Ekim kasım aralığında.

İlkbahar aylarında olsa yenisi çıkana kadar güncel oynanabilirdi. Ama gelecek sene FC 25 fiyatları hakkında da net bizim açımızdan net bir şey diyemiyorum. Bu yıl indirim de çok erken oldu. Normalde haziran ayında anca bu fiyata düşüyordu. (699'dan 159'a falan o zamanki.)

Eskime konusunda eskimez ama. Ben bu seneye kadar FIFA serisini hep bir yıl geriden oynuyordum. Güncelleme gelmese bile güncel kadro dosyaları yapılıyor. Eğer kariyer içinse alınır. Ama Online kısım için bir şey diyemem.
 

Geri
Yukarı