FC 24 321 TL!

FPS 60'a kilitli miydi? Çünkü bende 150FPS alırken korner sahnelerinde falan 20-30FPS oluyordu. Ardından iade ettim uğraşmadım.

1050 Ti ile düşük ayarlarda 50 60FPS ile oynayabiliyorum ama grafikler fazla iyi olmuyor tabii.

Bir de bir sorum var arkadaşlar Game Pass'in 10 saatlik süresi bitti denemeyi unutmuşum oyunda cheat table kuruluyor mu şu anda kariyer modu için bilen varsa çok sevinirim.
 
Optimizasyon sıkıntısı var mı? Fıfa23'te ara sahnelerde ciddi fps kaybı vardı.
Optimizasyon sıkıntısı var. Yüksek ayarlarda düşük ayarlara göre daha iyi gözükmesi gerekirken neredeyse hiç bir fark olmamasına rağmen saçma sapan donmalar, takılmalar, fps düşüşleriyle karşılaşıyorsunuz. Ben tüm ayarları en düşükte oynuyorum, çok akıcı.

FPS 60'a kilitli miydi? Çünkü bende 150fps alırken korner sahnelerinde felan 20-30fps oluyordu. Ardından iade ettim uğraşmadım.
Bunlar ayarlardan değiştirilebiliyor.
 
Epic'ten hiç oyun almadım, bazı arkadaşlar yavaş açılıyor kasıyor falan diyordu doğru mu?
 
Epic'ten hiç oyun almadım, bazı arkadaşlar yavaş açılıyor kasıyor falan diyordu doğru mu?
Epic'in launcheri kötü evet. Her girişimde beni unutuyor geç açılıyor. Ama sıkıntı değil. Abartılacak kadar kasmıyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı