exel3475 Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RX 6700XT İşlemci AMD Ryzen 5 5600X Cheat table açtıktan sonra bu hatayı verdi. Yalnızca kariyer modu oynuyorum.
musatfaa Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 27 26 Ocak 2025 #21 exel3475 dedi: İşe yaradı mı? Cheat Engine açınca atıyor mu hala? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam repair atınca çözüldü fakat bu mesajı yazmadan girmeye çalıştım yine aynı hatayı aldım. Yine repair atmam gerekebilir mi acaba? Artı 0 Eksi
exel3475 dedi: İşe yaradı mı? Cheat Engine açınca atıyor mu hala? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam repair atınca çözüldü fakat bu mesajı yazmadan girmeye çalıştım yine aynı hatayı aldım. Yine repair atmam gerekebilir mi acaba?
S Salam_1 Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #22 musatfaa dedi: Hayır hocam repair atınca çözüldü fakat bu mesajı yazmadan girmeye çalıştım yine aynı hatayı aldım. Yine repair atmam gerekebilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef kesin bir çözüm bulamadım, bende de ara sıra hatayı veriyor verdikçe repair yapıyorum öyle devam ediyorum. Artı 0 Eksi
musatfaa dedi: Hayır hocam repair atınca çözüldü fakat bu mesajı yazmadan girmeye çalıştım yine aynı hatayı aldım. Yine repair atmam gerekebilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef kesin bir çözüm bulamadım, bende de ara sıra hatayı veriyor verdikçe repair yapıyorum öyle devam ediyorum.