cheat table kullanmak için bir şey daha indirmeniz gerkiyor. İsmini hatırlamaya çalışıyorumCheat table açtıktan sonra bu hatayı verdi. Yalnızca kariyer modu oynuyorum.
Belli etmişsiniz herhalde hileyi kullandığınızı. Kapatıp oyunu tekrar açın.
Cheat Engine oyunu bozuyor o zaman. Kapatıp oyna. Belki Cheat Engine'nin eski sürümlerini kullanıyorsundur. Güncel değilse günceli kur. Güncelse oyunu bozuyor büyük ihtimalle, kapatıp gir eğer açılırsa Cheat Engine oyunu bozuyordur. Giremezsin oyuna. Ama önce sürüme bir bak.
Kapatıp gireceksiniz mecburen.Hocam sürümü güncelledim, fakat sorun cheat Engine'de değilmiş. Oyun otomatikmen Cheat Engine'yi algılayınca kapatıyor oyunu. Çoğu kişi girebiliyor nasıl yapıyolar bir fikrim yok vallahi 1-1.30 saattir çözüm arıyorum bende bulamadım.
Hocam sürümü güncelledim, fakat sorun Cheat Engine'de değilmiş. Oyun otomatikman Cheat Engine'yi algılayınca kapatıyor oyunu. Çoğu kişi girebiliyor nasıl yapıyolar bir fikrim yok vallahi 1-1.30 saattir çözüm arıyorum bende bulamadım.
Hocam sürümü güncelledim, fakat sorun Cheat Engine'de değilmiş. Oyun otomatikman Cheat Engine'yi algılayınca kapatıyor oyunu. Çoğu kişi girebiliyor nasıl yapıyolar bir fikrim yok vallahi 1-1.30 saattir çözüm arıyorum bende bulamadım.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.