FC 24 açılmıyor

Mehmet1500

Centipat
Katılım
9 Haziran 2022
Mesajlar
448
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar FC 24 açılmıyor. Epic Games'ten almıştım oyunu ve EA App'i silip yeniden kurdum gene açılmıyor. Genel problem mi var EA da?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözebildiniz mi? Bende 2 haftadır falan oynamıyordum EA App’den giriyorum, güncelleme vardı yükledim şimdi oyunu başlatınca, anticheat penceresi yükleniyor sonra oyun penceresi tam açılacakken ekran siyah olup ea app sayfasına geri atıyor oyun kapanıp, açılmıyor oyun yani ilk giriş ekranını bile göremiyorum
 
Sorunu çözebildiniz mi? Bende 2 haftadır falan oynamıyordum EA App'den giriyorum, güncelleme vardı yükledim şimdi oyunu başlatınca, anticheat penceresi yükleniyor sonra oyun penceresi tam açılacakken ekran siyah olup EA App sayfasına geri atıyor oyun kapanıp, açılmıyor oyun yani ilk giriş ekranını bile göremiyorum.

Ben yazmisim zaten Epic'ten acinca aciliyor.
 
Ben Epic'ten almadığım için sormuştum EA App'ten aldım ama çözdüm bende sağ tıklayıp repair yaptım sonrasında açıldı. Oyun dosyalarında sıkıntı olmuş sanırım güncellemeden ötürü.

Benimki oyun dosyadan degil Epic EA ile iletiisim kuramiyor herhalde kisayoldan acinca ben Epic'e tiklayip oradan acinca taniyor aciyor oyunu.
 

Geri
Yukarı