FC 24 bazen takılıyor

Laksed

Hectopat
Selam, FC 24 oyununda arada sırada lag olur gibi oyun takılıyor, hele korner kullanırken bildiğin donuyor ama sistemde hiçbir sorun yok, en ağır oyunu bile minimum 60 genelde 144 oynatan gayet düzgün bir PC var. 2060'lı laptopta oynarken bile kasmıyordu. Bilgisayarla alakalı bir optimizasyon sorunu gibi geldi ama çözemedim. Yaşayan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, FC 24 oyununda arada sırada lag olur gibi oyun takılıyor, hele korner kullanırken bildiğin donuyor ama sistemde hiçbir sorun yok, en ağır oyunu bile minimum 60 genelde 144 oynatan gayet düzgün bir PC var. 2060'lı laptopta oynarken bile kasmıyordu. Bilgisayarla alakalı bir optimizasyon sorunu gibi geldi ama çözemedim. Yaşayan var mıdır?

Hocam bende yaşıyorum oyunla alakalı optimizasyon sorunu.

Yüksek ihtimal çöp EA App optimizasyon sorunudur

Selam, FC 24 oyununda arada sırada lag olur gibi oyun takılıyor, hele korner kullanırken bildiğin donuyor ama sistemde hiçbir sorun yok, en ağır oyunu bile minimum 60 genelde 144 oynatan gayet düzgün bir PC var. 2060'lı laptopta oynarken bile kasmıyordu. Bilgisayarla alakalı bir optimizasyon sorunu gibi geldi ama çözemedim. Yaşayan var mıdar boğaz olabilir a

Genellikle optimizasyon sorunu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı