FC 24 "Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: VirtualController" hatası nasıl çözülür?

MrOzkan02

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, ben fc 24'e konsol ile girmek için ds4windows adlı uygulamayı kullanıyorum bu uygulama konsolun algılanmasını sağlıyor ve uygulamayı açmadığımda konsol oyunda hiçbir tepki vermiyor. Ben her gün rahatlıkla fc 24'ü bu uygulama ile açabiliyordum ama dün fc 24'e girerken: "Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: VirtualController" hatası verdi bende ds4windows'u kapatıp girdim oyun açıldı ama konsol algılanmadı yani ds4windowsu açmam lazım bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

Hata fotoğrafı:

ScpToolkit veya reWASD deneyebilirsiniz farklı konuda önerilmiş fakat en rahatı X360CE.

Hala çözüm bulamadık mı bu konuya stick drift sorunu olduğu için bu programla girmem şart hafta oldu hala aynı sorun devam ediyor alo?

Oyunum orijinal indirimler var biliyorsunuz neyse işte oyunu Steam üzerinden aldım benim de başıma geldi bu soruna 3 sayfa mesaj var net bir çözüm bulabildiniz mi?

Aylardır arıyorum sonunda buldum benim kol sıradan şok marketten aldığım çakma doubleshock koluydu Steam'de Steam dışı oyun ekle deyip bunu yapın App recorvy ekleyin sonra Steam'ı kapatın ve X360CE uygulamasına kolu tanıtın sadece 1 kol olsun eklediği kollar olursa kaldırın sadece sizin kullanacağınız kol kalsın sonra tekrar aynı şekilde Steam üzerinden EA App ile oyunu açın ama dikkkat edin 2 kol görmesin oyun mutlaka tek 1 adet kol görsün ben öyle yapınca sorunu çözdüm 2 3 kol gördüğü için X360 oyunun kol ayarını bozmuş.

Artı -1 Eksi

Ben çözümü direkt kablolu bağlayarak çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…