FC 24 "Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: VirtualController" hatası nasıl çözülür?

MrOzkan02

Centipat
Katılım
9 Haziran 2024
Mesajlar
34
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, ben fc 24'e konsol ile girmek için ds4windows adlı uygulamayı kullanıyorum bu uygulama konsolun algılanmasını sağlıyor ve uygulamayı açmadığımda konsol oyunda hiçbir tepki vermiyor. Ben her gün rahatlıkla fc 24'ü bu uygulama ile açabiliyordum ama dün fc 24'e girerken: "Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: VirtualController" hatası verdi bende ds4windows'u kapatıp girdim oyun açıldı ama konsol algılanmadı yani ds4windowsu açmam lazım bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

Hata fotoğrafı:
1724236172589.png
 
 
Oyunum orijinal indirimler var biliyorsunuz neyse işte oyunu Steam üzerinden aldım benim de başıma geldi bu soruna 3 sayfa mesaj var net bir çözüm bulabildiniz mi?

Yok kanka saldım artık bakmıyorum bile ben bulamadım. Sen bulursan yine dönüş yap lütfen.
 
Aylardır arıyorum sonunda buldum benim kol sıradan şok marketten aldığım çakma doubleshock koluydu Steam'de Steam dışı oyun ekle deyip bunu yapın App recorvy ekleyin sonra Steam'ı kapatın ve X360CE uygulamasına kolu tanıtın sadece 1 kol olsun eklediği kollar olursa kaldırın sadece sizin kullanacağınız kol kalsın sonra tekrar aynı şekilde Steam üzerinden EA App ile oyunu açın ama dikkkat edin 2 kol görmesin oyun mutlaka tek 1 adet kol görsün ben öyle yapınca sorunu çözdüm 2 3 kol gördüğü için X360 oyunun kol ayarını bozmuş.
 
Artı -1 Eksi
Aylardır arıyorum sonunda buldum benim kol sıradan şok marketten aldığım çakma Doubleshock koluydu Steam'de Steam dışı oyun ekle deyip bunu yapın App recorvy ekleyin sonra Steam'ı kapatın ve X360CE uygulamasına kolu tanıtın sadece 1 kol olsun eklediği kollar olursa kaldırın sadece sizin kullanacağınız kol kalsın sonra tekrar aynı şekilde Steam üzerinden EA App ile oyunu açın ama dikkkat edin 2 kol görmesin oyun mutlaka tek 1 adet kol görsün ben öyle yapınca sorunu çözdüm 2 3 kol gördüğü için X360 oyunun kol ayarını bozmuş.

Ben çözümü direkt kablolu bağlayarak çözdüm.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı