Çözüldü EA App FC 24 EA App kütühanesinde gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ecavusoglu

Attopat
Daha fazla  
Önceki PC'de herhangi bir sorun olmadan oynadığım oyunu yeni PC'de Epic Games kütüphanesinden yükle dediğimde iş ortaklığı yüklenirken bekleyin yazıyor ve sonrasında EA App açılıyor fakat kütüphane kısmı yüklenmiyor oyun da yüklenmiyor. Bunun için sorunu yaşayan çok ama net bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Sorunu VPN ile çözdüm, indirme başlayınca VPN'yi kapatabilirsiniz, girerken de bazen açılmıyor ama tekrar VPN açınca oyun da açılıyor.
Önceki PC'de herhangi bir sorun olmadan oynadığım oyunu yeni PC'de Epic Games kütüphanesinden yükle dediğimde iş ortaklığı yüklenirken bekleyin yazıyor ve sonrasında EA App açılıyor fakat kütüphane kısmı yüklenmiyor oyun da yüklenmiyor. Bunun için sorunu yaşayan çok ama net bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam ben şöyle çözdüm 1.1.1.1 sitesinden Cloudflare indiriyorsun ondan sonra EA uygulaması kapalıyken Cloudflare'yi çalıştırıyorsun ve kütüphane gözüküyor oyun inerkende Cloudflare'yi kapatabilirsin.

Sorunu VPN ile çözdüm, indirme başlayınca VPN'yi kapatabilirsiniz, girerken de bazen açılmıyor ama tekrar VPN açınca oyun da açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı