E emre12313231 Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Epic Games'ten FC 24 aldım fakat Epic'te gozukuyor EA Games'te de gozukuyor ama gri şekilde tıklandığında satın alma ekranına atıyor sil yükle yaptım kapat aç yaptım hesaptan cıkıp girdim ama sorun hala aynı. Para da çekilmiş, ne yapmam gerek?
Epic Games'ten FC 24 aldım fakat Epic'te gozukuyor EA Games'te de gozukuyor ama gri şekilde tıklandığında satın alma ekranına atıyor sil yükle yaptım kapat aç yaptım hesaptan cıkıp girdim ama sorun hala aynı. Para da çekilmiş, ne yapmam gerek?
Çözüm Adrastos 10 Şubat 2024 emre12313231 dedi: nerden haber verıyolar Genişletmek için tıkla... Şu an genel bir sorun var, düzeldiğinde Twitter hesaplarından bildirirler muhtemelen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emre12313231 dedi: nerden haber verıyolar Genişletmek için tıkla... Şu an genel bir sorun var, düzeldiğinde Twitter hesaplarından bildirirler muhtemelen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C carljohnsonx Centipat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #11 Fc 24 aldım bende ama yükleyemiyorum sorunlarımız aynı galiba. Tam da forumda konu açacaktım. İade etmekten vazgeçtim. Artı 0 Eksi
Fc 24 aldım bende ama yükleyemiyorum sorunlarımız aynı galiba. Tam da forumda konu açacaktım. İade etmekten vazgeçtim.
LabelAmiri Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #12 carljohnsonx dedi: FC 24 aldım bende ama yükleyemiyorum sorunlarımız aynı galiba. Tam da forumda konu açacaktım. İade etmekten vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam EA uygulamasında dünya genelinde sorun var bu gece veya yarın düzelir inşallah. Artı 0 Eksi
carljohnsonx dedi: FC 24 aldım bende ama yükleyemiyorum sorunlarımız aynı galiba. Tam da forumda konu açacaktım. İade etmekten vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam EA uygulamasında dünya genelinde sorun var bu gece veya yarın düzelir inşallah.
KS KS E emre12313231 Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #13 LabelAmiri dedi: Hocam EA uygulamasında dünya genelinde sorun var bu gece veya yarın düzelir inşallah. Genişletmek için tıkla... Nereden haber verıyolar? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
LabelAmiri dedi: Hocam EA uygulamasında dünya genelinde sorun var bu gece veya yarın düzelir inşallah. Genişletmek için tıkla... Nereden haber verıyolar?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.187 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #14 emre12313231 dedi: nerden haber verıyolar Genişletmek için tıkla... Şu an genel bir sorun var, düzeldiğinde Twitter hesaplarından bildirirler muhtemelen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
emre12313231 dedi: nerden haber verıyolar Genişletmek için tıkla... Şu an genel bir sorun var, düzeldiğinde Twitter hesaplarından bildirirler muhtemelen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LabelAmiri Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #15 EA sunucuları açıldı, ındırın oyunları. Artı 0 Eksi
KS KS E emre12313231 Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #16 LabelAmiri dedi: EA sunucuları açıldı ındırın oyunları. Genişletmek için tıkla... Vallahi mi? Artı 0 Eksi
C carljohnsonx Centipat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #17 Düzeldi arkadaşlar. Artı 0 Eksi