Steam FC 24 indirime girer mi?

14 Mart'ta indirime gireceği kesin değil. Yani senin ''ne zaman indirime girer?'' sorunun kesin ve net bir yanıtı yok.

Büyük indirimlerde yayıncıların büyük çoğunluğu oyun fiyatlarında indirime gidiyor, EA oyunları da aşağı yukarı her dönemde indirime giriyor zaten. Bu yüzden 14 Mart'ta indirime gir olasılığı çok yüksek ancak dediğim gibi yayıncının bileceği iş. Yapman gereken tek şey istek listene at, indirime girdiğinde bildirim geliyor zaten.


Neyse, uzatmaya gerek yok. 14 Mart'ta indirime girer.
 
http://

Kardeşim sende kendinle çelişiyorsun Steam veya EA damı çalışıyorr diyorsun ama 12 gün sonra ilkbaharda indirime girer diyorsun nasıl oluyor bu iş bende ilkbahar indirimini bilmiyordum bak sen söyledin indirim varmış bak sen biliyormuşsun bende bunu öğrenmek istiyordum zaten bunu bilmek istiyordum o zaman sende Steam veya EA çalışıyon sende sadececevap için cevaplıyorsunuz.

İndirime girer demiyorum indirime girerse alırsın diyorum yazdığımı dikkatli oku lütfen. İlkbahar indirimi büyük bir indirim fakat her oyun indirime girecek diye bir kaide yok. Yayıncıların keyfine kalmış bir durum. Dark Souls serisini örnek al, adamlar senede 1 kez keyiflerine göre indirim yapıyorlar bir daha ara ki bulasın. Bu yüzden istek listesine ekleyip takip etmek gerekiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı