Pitfallr Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 295 Çözümler 5 16 Ocak 2024 #1 FC 24 indireceğim ama D diskini seçmeme rağmen hala C diskinin alanını gösteriyor ve devam tuşuna basamıyorum nasıl düzeltiriz bunu? Steam'den D diskine oyun indirmeyi denedim ve indi, sorun EA Play'de.
FC 24 indireceğim ama D diskini seçmeme rağmen hala C diskinin alanını gösteriyor ve devam tuşuna basamıyorum nasıl düzeltiriz bunu? Steam'den D diskine oyun indirmeyi denedim ve indi, sorun EA Play'de.
Çözüm Pitfallr 16 Ocak 2024 13Genco dedi: Bende şu anda aynı konudan muzdaribim çözebildinizmi. Genişletmek için tıkla... Yok vallahi çözüm bulamadım CS2'yi D diskine taşıyıp C diskine indiriyorum şu anda.
13Genco dedi: Bende şu anda aynı konudan muzdaribim çözebildinizmi. Genişletmek için tıkla... Yok vallahi çözüm bulamadım CS2'yi D diskine taşıyıp C diskine indiriyorum şu anda.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 16 Ocak 2024 #2 Diskte yeteri alan olmadığını söylüyor. Artı 0 Eksi
KS KS Pitfallr Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 295 Çözümler 5 16 Ocak 2024 #3 Krmdmrz dedi: Diskte yeteri alan olmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam okumadınız galiba D diskini seçmeme rağmen hala C diskinin alanını gösteriyor. Artı 0 Eksi
Krmdmrz dedi: Diskte yeteri alan olmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam okumadınız galiba D diskini seçmeme rağmen hala C diskinin alanını gösteriyor.
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #4 Hocam D diskinde boş bir klasör oluşturup onun içine yüklemeyi dener misiniz ? Artı 0 Eksi
KS KS Pitfallr Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 295 Çözümler 5 16 Ocak 2024 #5 furkanddemir dedi: Hocam D diskinde boş bir klasör oluşturup onun içine yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmadı. Artı 0 Eksi
furkanddemir dedi: Hocam D diskinde boş bir klasör oluşturup onun içine yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmadı.
13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #6 Pitfallr dedi: Denedim maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende şu anda aynı konudan muzdaribim çözebildinizmi. Artı 0 Eksi
Pitfallr dedi: Denedim maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende şu anda aynı konudan muzdaribim çözebildinizmi.
KS KS Pitfallr Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 295 Çözümler 5 16 Ocak 2024 #7 13Genco dedi: Bende şu anda aynı konudan muzdaribim çözebildinizmi. Genişletmek için tıkla... Yok vallahi çözüm bulamadım CS2'yi D diskine taşıyıp C diskine indiriyorum şu anda. Artı 0 Eksi Çözüm
13Genco dedi: Bende şu anda aynı konudan muzdaribim çözebildinizmi. Genişletmek için tıkla... Yok vallahi çözüm bulamadım CS2'yi D diskine taşıyıp C diskine indiriyorum şu anda.