FC 24 nasıl XP kasılır?

Kerem szer

Centipat
Arkadaşlar öncelikle merhaba, FC 24'te şu an 37500 XP kastım fakat 40000 yapıp garrincha ve haalandı almam lazım görevlerdeki falan tüm xpleri yaptım (yapabildiklerimi) çünkü bazı görevler oyuncuyla yapılıyor fakat ben onları satmışım ve o oyuncular pazardan satın alınmıyor. Acaba nasıl XP kasabilirim? Şimdiden teşekkürler.

83-84 ve 82-83 reyting isteyen, günde 10 defaya kadar yapabildiğin görevler var, yanlış hatırlamıyorsam birisi 51x diğeri 29x oyuncu veriyordu KKG'de. O görevleri yap paketleri aç oyuncular, ligler ile yapılması gereken görevleri yapmaya yetecek kadar oyuncun çıkar.

83-84 ve 82-83 reyting isteyen, günde 10 defaya kadar yapabildiğin görevler var, yanlış hatırlamıyorsam birisi 51X diğeri 29X oyuncu veriyordu KKG'de. O görevleri yap paketleri aç oyuncular, ligler ile yapılması gereken görevleri yapmaya yetecek kadar oyuncun çıkar.
83-84 ve 82-83 reyting isteyen, günde 10 defaya kadar yapabildiğin görevler var, yanlış hatırlamıyorsam birisi 51X diğeri 29X oyuncu veriyordu KKG'de. O görevleri yap paketleri aç oyuncular, ligler ile yapılması gereken görevleri yapmaya yetecek kadar oyuncun çıkar.

Ligler ile yapılması gereken görev ne oluyor
Ligler ile yapılması gereken görev ne oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı