FC 24 TLP yama nasıl kurulur?

Ben güncelleme göremedim sayfada bulduğum en güncel TU17 ve yine sayfadaki en son yorum artık yamanın ücretli olduğunu söyleyen biri. Çözümü bilen var mı veya gerçekten artık ücretli mi?

Kanka YouTube'da Yusuf KÜÇÜK diye bir rebuild kanalı var, o da sürekli tlp yaması reklamı yapıyor ve bu yama artık ücretli hale gelmiş. TU18 güncellemesi geldiği gün 17'yi indirmiştim. O da çalışmadı. Yani tlp yaması artık ücretli. Emeğe saygı tamam ama oyunun yeni versiyonu gelecek ve mod ücretli oluyor. Şaka gibi.

Kanka YouTube'da Yusuf KÜÇÜK diye bir rebuild kanalı var, o da sürekli tlp yaması reklamı yapıyor ve bu yama artık ücretli hale gelmiş. TU18 güncellemesi geldiği gün 17'yi indirmiştim. O da çalışmadı. Yani tlp yaması artık ücretli. Emeğe saygı tamam ama oyunun yeni versiyonu gelecek ve mod ücretli oluyor. Şaka gibi.

Gerçekten şaka gibi bir karar. Neden ücretsiz olan bir patch FC 25 çıkacakken ücretli yapılıyor aklım almıyor. Zaten ücretli olarak yapacaksan bu sektörde yıllarını vermiş Mellivora Patch ekibi var ona nasıl rakip olmayı göze alacaklar merak ediyorum. Parayla alacak varsa Mellivora'dan almasını öneriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı