FC 24 varken 25 almaya değer mi?

Ahmetefe1277

Femtopat
Daha fazla  
Hepinize iyi oyunlar şu an FC 24'üm var FC 25 de PlayStation'da indirime girerek 870 TL'ye düşmüş. Sizce 24 varken almaya değer mi üç ay sonra FC 26 çıkacak sizce FC 26'yı mı bekleyeyim?

Her sene aynı özellikleri yeni oyun çıkardığında yeniymis gibi gösteriyor sahsen almam ben.

Çok lüzumsuz geliyor bana. Arkadaşlarım FC25' geçmiş. Maç yapalım diyorum bizde 25 var diyorlar. 24 ile 25 arasında teknik ya da görsel ne fark var diyorum hiç yok diyorlar. Lan o zaman niye alıyorsunuz diyorum, güncel kadrolar burda var diyor. Sadece online güncel kadro var diye 1000 TL+ üzeri vermek bana çok mantıksız geliyor.

Çok lüzumsuz geliyor bana. Arkadaşlarım FC 25' geçmiş. Maç yapalım diyorum bizde 25 var diyorlar. 24 ile 25 arasında teknik ya da görsel ne fark var diyorum hiç yok diyorlar. Lan o zaman niye alıyorsunuz diyorum, güncel kadrolar burada var diyor. Sadece Online güncel kadro var diye 1000 TL+ üzeri vermek bana çok mantıksız geliyor.

Güncel kadroları mod kurarak yapabiliyorsun zaten boş iş sırf yeni oyuncular için 1000'lerce TL vermeye.

Çok lüzumsuz geliyor bana. Arkadaşlarım FC25' geçmiş. Maç yapalım diyorum bizde 25 var diyorlar. 24 ile 25 arasında teknik ya da görsel ne fark var diyorum hiç yok diyorlar. Lan o zaman niye alıyorsunuz diyorum, güncel kadrolar burda var diyor. Sadece online güncel kadro var diye 1000 TL+ üzeri vermek bana çok mantıksız geliyor.
25 de statlar eklendi sadece bence 26 da değişim olur gibi geliyor bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı