Çözüldü FC 24 Virtual Controller uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yunussclass

Centipat
Daha fazla  
Birdenbire kullandığım bilgisayara kolu bağlama uygulaması DS4 için uyarı verdi ve oyun asla onunla beraber açılmıyor bu yüzden de oynayamıyorum ne yapmam lazım var mı bir çözümü?

Ekran görüntüsü 2024-08-21 014331.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanırım şu an herhangi bir çözümü yok, birkaç şey denedim ama olmadı. Oyununuz Steam üzerindeyse herhangi ek bir uygulamaya gerek kalmadan zaten oynayabiliyorsunuz. Xbox'ya da EA üzerindeyse beklemekten başka bir çaremiz yok gibi duruyor.

Hocam farklı bir uygulama ile kolu bağladım ve çalıştı. DS4'ü hile olarak algılıyor ama XOutput'da öyle bir hata vermiyor, oyun içinde de herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İyi oyunlar dilerim. XOutput
Baktım çeşitli forumlara herkes aynı hatayı almış ben gibi ve hatalar bugün alınmış hocam. EA yine test etmeden bir güncelleme getirdi sanırım. Live editör kurup EA anticheat kaldırma olayı var eğer pffline oynuyuyorsanız. Onu aktif edip öyle girin.

Sanırım şu an herhangi bir çözümü yok, birkaç şey denedim ama olmadı. Oyununuz Steam üzerindeyse herhangi ek bir uygulamaya gerek kalmadan zaten oynayabiliyorsunuz. Xbox'ya da EA üzerindeyse beklemekten başka bir çaremiz yok gibi duruyor.

Hocam farklı bir uygulama ile kolu bağladım ve çalıştı. DS4'ü hile olarak algılıyor ama XOutput'da öyle bir hata vermiyor, oyun içinde de herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İyi oyunlar dilerim. XOutput

Son düzenleme:
Çözüm
Baktım çeşitli forumlara herkes aynı hatayı almış ben gibi ve hatalar bugün alınmış hocam. EA yine test etmeden bir güncelleme getirdi sanırım. Live editör kurup EA anticheat kaldırma olayı var eğer pffline oynuyuyorsanız. Onu aktif edip öyle girin.
sadece ultimate team oynuyorum maalesef onu yapamam teşekkürler

benim de kolu algılıyor fakat istediğim gibi çalışmıyor önerdiğin uygulamayı deneyeceğim teşekkür ederim

XOutput indirdim fakat kolu algılamıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_56.png
    Screenshot_56.png
    410,3 KB · Görüntüleme: 1.009

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı