FC 24 zor geliyor

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Daha önce pes serisi hariç futbol oyunu oynamadım. Bu sene FC24 alarak ilk defa FIFA'ya başladım. Ultimate Team giriyorum. 15 saat oynadım toplamda sadece 2 maç kazanabildim. 8-0, 7-1, 4-1 vb. skorlar alıyorum hep. Nasıl kendimi geliştirebilirim? 3-5-2 oynuyorum.

Ben FIFA konusunda pek bilgili değilim lakin uzunca bir zamandır FIFA oynayan arkadaşım ki gayet iyi oynar çevremizde onu yenebilen nsdirdir, o bile isyanda oyunla alakalı bir durum var sanrım.

Tam olarak neyde zorlanıyorsun? Topu kazanma, atak kurma, bitiricilik vs?
Topu kazanma ve bitiricilik. Atak kurabiliyorum uzun toplarla ya da tiki-taka ile. Ama adamin ayagina top gelince sanki yapistirmislar gibi. Kayiyorum uzerinden atlıyor. Uzerine kosuyorum 60lik adam 87lik götzeye omuz koyuyor. Mudahele edeyim diyorum top rakip oyuncuya gidiyor. Cidden zor.

Herkese zor geliyor. Optimize etmeleri lazım update lazım oyunlara. Ben oynamadım ama oynayanlardan duyduğum bu.
Umarım öyledir kendimden şüphe ettim çünkü 😁

Herkese zor geliyor. Optimize etmeleri lazım Update lazım oyunlara. Ben oynamadım ama oynayanlardan duyduğum bu.

Herkese derken biraz yanlış konuşmuşsunuz hocam oyunu FIFA 2016'dan beri oynayan biri olarak bana pek farklı gelmedi sadece tutarlı zamanda tutarlı hareketi yapmak gerek bu kadar, EA FC 24'ün başında 81'lik saint maximinle rakip defansına acı çektiriyordum yani pek bir fark göremedim ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı