FC 25, 21 dolara alınır mı?

Hazzns

Femtopat
Daha fazla  
Çok FIFA hastası değilim ama arada bir gaza gelip kariyer yapasım geliyor. Ultimate Team zaten beceremiyorum, harçlıklarımı bir aydır biriktiriyordum. Birkaç oyun aldım, alacak oyun var mı diye dolaşırken 21 dolara düştüğünü gördüm, 6 7 dolar eksiğim var, sizce alsam değer mi? Çok mu buglu?

Oyun optimizasyonu açısından çok büyük problem yok ama hala bug için güncelleme sağlıyorlar. Kariyer yaparım arada bir girerim diyorsanız ileride 2026 transfer yaması kurup da oynarsınız.

Çok FIFA hastası değilim ama arada bir gaza gelip kariyer yapasım geliyor. Ultimate Team zaten beceremiyorum, harçlıklarımı bir aydır biriktiriyordum. Birkaç oyun aldım, alacak oyun var mı diye dolaşırken 21 dolara düştüğünü gördüm, 6 7 dolar eksiğim var, sizce alsam değer mi? Çok mu buglu?
Bence almayın yalnızca kariyer oynayacaksanız korsan fifa23 indirin bide transfer yaması yapın yaklaşık olarak aynı deneyim zaten. FC25 harçlık biriktirip alınabilecek bir oyun değil.

Ben almıştım indirime girince sistemim gayet iyi fakat drop yiyorum Steam'de Showcase var önce bir onu oyna ücretsiz zaten sonra karar verirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı